Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Η αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο για τα κίνητρα του μακελάρη του Λας Βέγκας

Πέντε μέρες μετά τη σφαγή που διαπράχθηκε στο Λας Βέγκας, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί να μην έχει βρει κανένα αξιόπιστο στοιχείο σχετικά με τα κίνητρα του δράστη.

Πέντε μέρες μετά τη σφαγή που διαπράχθηκε στο Λας Βέγκας, της πιο πολύνεκρης στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί να μην έχει βρει κανένα αξιόπιστο στοιχείο σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, του 64χρονου Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε 58 ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες

«Αυτή την στιγμή δεν διαθέτουμε κανένα αξιόπιστο στοιχείο να σας πούμε για τα κίνητρα του δράστη», δήλωσε ο Κέβιν ΜακΜέιχιλ, βοηθός σερίφη στο Λας Βέγκας.

«Γνωρίζουμε επίσης ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει αρκετές φορές την ευθύνη της επίθεσης και μπορώ να σας δηλώσω ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε εντοπίσει καμία σύνδεση», πρόσθεσε.

«Κατά το παρελθόν, τα κίνητρα τρομοκρατικών επίθεσεων, ή μαζικών δολοφονιών, καταγράφονταν σε κάποιο σημείωμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή σε μια τηλεφωνική επικοινωνία, ακόμη έπειτα από έρευνα στα δεδομένα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή», τόνισε σημειώνοντας ότι: «'Εως σήμερα, η έρευνα μας δεν έχει βρεθεί κανένα από αυτά τα στοιχεία».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x