Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Μήνυση στον Μπράιαν Σίνγκερ για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονου

H μήνυση κατατέθηκε μόλις τρεις μέρες μετά την απόλυση του Σίνγκερ από την ταινία «Bohemian Rhapsody» που γυρίζεται στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.

Μήνυση εναντίον του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου Μπράιαν Σίνγκερ για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε ένας άνδρας.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «X-Men», ο οποίος αυτή την εβδομάδα απολύθηκε από τη βιογραφική ταινία για τo θρυλικό ροκ συγκρότημα «Queen» κατηγορείται από τον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι το 2003, όταν ήταν 17 χρονών, του πρότεινε να πάνε βόλτα με γιοτ και τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις. Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Γκάζμαν, τον προσέγγισε και του είπε ότι είναι παραγωγός και ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, αν δεν έλεγε τίποτα για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, είπε στον ανήλικο τότε Γκάζμαν ότι «κανένας δεν θα τον πίστευε, αν έκανε καταγγελία και ότι μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους που είναι ικανοί να καταστρέψουν τη φήμη κάποιου».

Το γιοτ ήταν ιδιοκτησίας του Λέστερ Γουότερς, εύπορου επενδυτή στον κλάδο της τεχνολογίας, «ο οποίος συχνά διοργάνωνε πάρτι για νεαρούς γκέι στην περιοχή του Σιάτλ» αναφέρεται στη μήνυση.

Εκπρόσωπος του Μπράιαν Σίνγκερ δήλωσε ότι «ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ότι θα υπερασπιστεί την αθωότητά του μέχρι τέλους».

H μήνυση κατατέθηκε μόλις τρεις μέρες μετά την απόλυση του Σίνγκερ από την ταινία «Bohemian Rhapsody» που γυρίζεται στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους τού στούντιο 21th Century Fox ο Σίνγκερ απουσίαζε επανειλημμένα από τα γυρίσματα και δεν επέστρεψε μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x