72ο Ελληνικό ντέρμπι, Κύπελλο Λευκού Πύργου και τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 σήμερα στο Μαρκόπουλο στις 18:00

Μεγάλη ιπποδρομιακή γιορτή σήμερα στο Μαρκόπουλο και νομίζουμε πως δίκαια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλίππων, ακόμα και αυτών που ασχολούνται αποκλειστικά με τις ξένες ιπποδρομίες! Είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη ημέρα σήμερα για τις Ελληνικές ιπποδρομίες αφού σήμερα θα ανακηρυχθεί στο Μαρκόπουλο ‘’το χρυσό άλογο’’ όπως λέγεται χαρακτηριστικά ο κάθε νικητής ντέρμπι για όλη την χρονιά!

Τα ''τα φώτα λοιπόν της ημέρας'' πέφτουν επάνω στην έκτη ιπποδρομία του προγράμματος, εκεί που θα διεξαχθεί το 72ο Ελληνικό ντέρμπι! Σίγουρα θα θέλαμε πιο πολλές συμμετοχές από τα μόλις 5 άλογα που συμμετέχουν όμως το ντέρμπι...είναι πάντα ντέρμπι!
Ιδιαίτερο στοιχείο της διαδρομής αυτής είναι η συμμετοχή του αναβάτη Μιχάλη Ξυνού που αυτή την στιγμή έχει κακτήσει έξι ιπποδρομίες ντέρμπι και είναι στην πρώτη θέση των αναβατών με τόσες κατακτήσεις, όσες ''και του μύθου'' των Ελληνικών ιπποδρομιών, ''τον Στρατηγό'' όπως ήταν το παρατσούκλι του όταν ίππευε, τον Ευάγγελο Κεράτσα! Πολύ πιθανόν ''ο Στρατηγός'' να είναι σήμερα μέσα στο Μαρκόπουλο ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το 72ο Ελληνικό ντέρμπι!

Σήμερα όμως δεν είναι μόνο το 72ο Ελληνικό ντέρμπι στο κέντρο του ενδιαφέροντος των φιλίππων! Σήμερα διεξάγεται και η κλασική διαδρομή του Κυπέλλου Λευκού Πύργου -πέμπτη ιπποδρομία- όπου η δυσκολία των προγνωστικών είναι πολύ μεγαλύτερη μιας και συμμετέχουν 9 ίπποι και με άλογα που ήδη ''έχουν κάνει όνομα'' στις ιπποδρομίες, ακόμα και με κατάκτηση ντέρμπι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν!

Τέλος, ένας ακόμα πόλος έλξης για το φίλιππο κοινό θα είναι το τζακ-ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6! Μαζί με τις 10.000€ που παίχτηκαν στην προηγούμενη συγκέντρωση και δεν βρέθηκε νικητής, σήμερα αναμένεται να μοιραστούν τουλάχιστον 50.000€ στους νικητές του παιχνιδιού αυτού, εάν βέβαια υπάρξουν! Συνολικά το Ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες εκ των οποίων τουλάχιστον οι 5 ιπποδρομίες, κρίνονται ιδιαίτερα αμφίρροπες!

Οι διεκδικητές του 72ου Ελληνικού Ντέρμπι

Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι θα αναμετρηθούν εφέτος στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων, διεκδικώντας τη νίκη στο 72ο Ελληνικό Ντέρμπι: Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή, ο ΜΥΘΟΣ με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα, ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό, ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ με αναβάτη τον Ροδόλφο Καλογρίδη.

Το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα γενικότερα μαζί με τις ξένες ιπποδρομίες περιλαμβάνει 29 ιπποδρομίες. Εμείς βέβαια όπως πάντα όταν υπάρχει Ελληνικό πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε στις προτάσεις μας αμιγώς με τις Ελληνικές ιπποδρομίες! Για αυτό ακριβώς και για να μην το επαναλαμβάνουμε, αναφερόμαστε πάντα για σήμερα στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο:

Πρώτη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της διαδρομής την ΑΝΟΥΚ (2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ (3) ή ΣΑΦΦΑΧ (6) ή ΤΗΡΑΓΟΥΕΪ (8).

Τρίτη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ένα από τα δυο άλογα της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ (7) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι μια εκ των ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ (2) ή ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ (3) ή ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ (6).

Πέμπτη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 20:00 είναι η κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Λευκού Πύργου με τεράστιο ενδιαφέρον και στο στοίχημα αλλά και στο θέαμα! Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε ένα από τα δυο άλογα της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (1) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ (2) ή ΜΕΝΤΩΡ (5) ή ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ (9).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Τo Σάββατο 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 28η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους, η οποία περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Ανάμεσα σε αυτές δεσπόζει η σημαντικότερη ιπποδρομία της χρονιάς, το 72ο Ντέρμπι όπου πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο και η κλασική ιπποδρόμια για το Κύπελλο Λευκού Πύργου, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο περσινός νικητής του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι, Γιουτοκιντουμή.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 17:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.
Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 16:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Στον εξωτερικό χώρο του Ιπποδρόμου θα λειτουργεί χώρος διασκέδασης από τις 17:00-21:00 όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν δωρεάν να παίζουν με φουσκωτά, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ