Ιπποδρομίες

H Άνοιξη μπαίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο σήμερα Παρασκευή 2/3/18 στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 2/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και έχοντας διαδρομές από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Αγγλία και την Νότιο Αφρική! Σαφώς και τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στο εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα των 8 ιπποδρομιών που ξεκινάει στο Μαρκόπουλο στις 5 το απόγευμα!

Ισχύει βέβαια η έκφραση ‘’μέχρι το κάθε επόμενο’’ αλλά σήμερα στο Μαρκόπουλο έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο πρόγραμμα της χρονιάς μέχρι στιγμής! Διαδρομές πολυπληθείς για τα Ελληνικά δεδομένα, διαδρομές εξαιρετικά αμφίρροπες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, διαδρομές που αναμένεται  κατά την προσωπική μας άποψη να δώσουν πάνω από μια φορά τζακ-ποτ σε πολύπλοκα στοιχήματα και βλέπουμε και για τα υπόλοιπα!

Κάθε φορά βέβαια η εκκίνηση ενός ίππου παίζει πολύ σοβαρό ρόλο, σήμερα αυτό θα απογειωθεί! Έχουμε σήμερα αρκετές διαδρομές στα 1.000 και στα 1.100 μέτρα και με πολλά άλογα που συμμετέχουν σε αυτές να είναι σπρίντερ ιδιοτήτων! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι θα ισχύσει το ‘’όποιος προλάβει’’ και για αυτό λέμε πως οι εκκινήσεις σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο!

Σήμερα κάνουν την εμφάνιση τους στο Μαρκόπουλο πολλά νέα άλογα που έρχονται μάλιστα και από εξαιρετικά γενεαλογικά δέντρα ενώ ερωτηματικό θα αποτελέσουν κάποια ποιοτικά ανώτερα άλογα στους ομίλους που τρέχουν αλλά σήμερα επιστρέφουν μετά από πολύμηνη αποχή και για διαφορετικές αιτίες το καθένα!

Το Τρόπαιο Μαρτίου - η έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος - είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φιλίππων, καθώς δέκα από τους καλύτερους τετραετείς ίππους διεκδικούν τη δεύτερη νίκη τους και αναμένεται να χαρίσουν μια συγκλονιστική άφιξη.

Δεν ξεχωρίζουμε σε καμία διαδρομή το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο’’, πάντα αναφερόμενοι στην ιπποδρομιακή λογική αλλά και ορολογία! Πριν περάσουμε στις προτάσεις μας που σήμερα θα μονοπωλήσουν οι Ελληνικές ιπποδρομίες, ας δούμε λίγο και το πρόγραμμα από τις άλλες χώρες!

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 διαδρομές από τα ιπποδρόμια των GREYVILLE & FAIRVIEW. Μοιρασμένες οι διαδρομές σε πολυπληθείς και μη αλλά όπως πάντα η χώρα αυτή (τα είδαμε και εχθές) επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις σε όλα της τα ιπποδρόμια και αποδόσεις που δίνουν μια μικρή περιουσία αρκετές φορές!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των DEAUVILLE, CAGNES-SUR-MER & LAVAL με τις 4 διαδρομές να αφορούν διαδρομές έφιππου τροτ και τροτ με καροτσάκια και να έχουν μάλιστα και αρκετά υψηλά χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο!

Η Αγγλία συμμετέχει μόνο με μια διαδρομή στο πρόγραμμα και από τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως θα έχετε ακούσει βέβαια η Αγγλία βάλλεται από σφοδρές χιονοπτώσεις και το ένα πρόγραμμα ακυρώνεται πίσω από το άλλο, όπως έγινε και εχθές!

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που όπως κάθε Παρασκευή που υπάρχει Ελληνικό πρόγραμμα είναι αφιερωμένες σε αυτό αποκλειστικά!

1η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης στις 17:00. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Η βασική μας επιλογή θα είναι ίππος ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2) ή ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(5).

2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης στις 17:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Η βασική μας επιλογή θα είναι ίππος ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(5) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) ή ΤΑΟΥΑΛΗΦ(8) ή ΤΣΗΦ ΟΦ ΤΣΑΦ(9). Μια διαδρομή ανοιχτή πολύ σε κάθε πρόβλεψη και αναμένονται υψηλές αποδόσεις για τους νικητές παίκτες!

5η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:00.  Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Η βασική μας επιλογή θα είναι ίππος ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(7) για την κατάκτηση της νίκης  και πίσω της στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(1) ή ΟΛΙΑΝΝΑ(5) ή ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(6).

6η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:30.  Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Η βασική μας επιλογή θα είναι ίππος ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(3) για την κατάκτηση της νίκης  και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) ή ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(7) ή ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8). Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πιο δύσκολη –ίσως-ιπποδρομία της ημέρας και εάν μας δικαιώσει η επιλογή μας μπορεί η απόδοση να είναι αρκετά υψηλή!

Ενημέρωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. προς το φίλιππο κοινό:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 17:00 

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 9η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το νέο ανακαινισμένο VIP μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x