Ιπποδρομίες

H εβδομάδα ανοίγει ιπποδρομιακά με ένα πρόγραμμα 27 διαδρομών άκρως… γοητευτικό!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 27 ιπποδρομίες ανοίγει η εβδομάδα μας όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 13:25 και να ολοκληρώνεται στις 22:10 το βράδυ. Όλες οι ιπποδρομίες είναι επίπεδες και πολυπληθείς στο μεγαλύτερο ποσοστό τους!

Όλο το πρόγραμμα σήμερα είναι πολύ δύσκολο σε προγνωστικά! Όπως προαναφέραμε οι περισσότερες διαδρομές είναι πολυπληθείς, αρκετά άλογα παίρνουν παιχνίδι πάνω τους ενώ σε τέτοια είδους προγράμματα, αποκτά μεγάλη αξία το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Όπως βέβαια τις περισσότερες φορές, η Γαλλία έχει τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Στην Ν. Αφρική ίσως βρούμε κάποια άλογα πιο φαβορί σε κάποιες διαδρομές ενώ στην Αγγλία μάλλον βρίσκεται σήμερα και το δυσκολότερο κομμάτι του προγράμματος! Γενικότερα πάντως μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά και συγχρόνως από αυτά που τραβάνε έντονα το ενδιαφέρον των παικτών!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CLAIREFONTAINE & MAR. P. VIVAUX.

Tέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των PONTEFRACT & KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 3  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-12-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x