Ιπποδρομίες

H εβδομάδα μας ξεκινάει ιπποδρομιακά «βαμμένη» με χρώματα Αγγλίας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Με 27 ιπποδρομίες ξεκινάει ιπποδρομιακά η εβδομάδα μας με τον ΟΠΑΠ ΑΕ. να περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του διαδρομές από την Ν. Αφρική, την Γαλλία και την Αγγλία. Η τελευταία, κατέχει και το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος σε αριθμό διαδρομών! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:20 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις  22:20 το βράδυ.

Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, είναι ολιγομελείς οι περισσότερες σε σχέση με ότι βλέπουμε μέχρι σήμερα, όμως σχεδόν παντού, τα προγνωστικά παρουσιάζονται ως πολύ δύσκολα γιατί απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί! Τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους θα τα συναντήσουμε στην Γαλλία και αμέσως μετά στην Αγγλία. Πάμε να δούμε λίγο το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όπως κάθε Δευτέρα, διεξάγονται όλες στον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Εδώ θα βρούμε σήμερα και τις πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας σε σχέση με το υπόλοιπο πρόγραμμα και με την απουσία των δυνατών φαβορί!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με μόλις 2 ιπποδρομίες και από τον ιππόδρομο του CRAON. Υψηλό το κίνητρο όμως εδώ για τον κάθε στάβλο αφού το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο, μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει με 16 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των FFOS LAS, WINDSOR, NEWCASTLE. Εδώ σήμερα έχουμε κάπως πιο μοιρασμένα τα φαβορί άλογα σε σχέση με τα αουτσάιντερ και σε κάποια ιπποδρόμια μπορείς να πεις πως υπάρχει το λεγόμενο ‘’άλογο βάση’’ για το παιχνίδι!

Ας δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά με ακριβή σειρά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας το άλογο με τον αριθμό : 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του FFOS LAS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας το άλογο με τον αριθμό : 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 20:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας το άλογο με τον αριθμό : 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-8-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-8-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της ιπποδρομίας το άλογο με τον αριθμό : 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-6-4.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x