Ιπποδρομίες

H Παρασκευή των τζακ-ποτ στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Μια από τις καλύτερες ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις της μέχρι τώρα χρονιάς, θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 20/7/18 και με ώρα έναρξης τις 17:00 στο Μαρκόπουλο! Έχουμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών, εξαιρετικά αμφίρροπων στο σύνολο τους,  και με το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) να έρχεται από δυο τζακ-ποτ!

Η δυσκολία των προγνωστικών και το εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα πρόγραμμα μας, κάνουν να εκτιμούμε πως τουλάχιστον τα 70.000€ θα φτάσει να μοιράσει το εν λόγω παιχνίδι στους νικητές παίκτες!  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και το ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 4 νικητές ίππους διαδοχικών διαδρομών) το οποίο έρχεται επίσης από τζακ-ποτ και αναμένεται να μοιράσει στους νικητές παίκτες, άνω από τις 20.000€!

Πάντα κατά την προσωπική μας εκτίμηση, το κλειδί των εξελίξεων τόσο στα σκορ όσο και στις αποδόσεις της ημέρας, το κρατάνε η τρίτη και η έκτη ιπποδρομία του προγράμματος! Πολυπληθείς διαδρομές για τα Ελληνικά δεδομένα, ενώ στην κυριολεξία ‘’δεν υπάρχουν προγνωστικά’’ για τις διαδρομές αυτές! Τα περισσότερα άλογα που διαγωνίζονται, ανάλογα και με την εύνοια της διαδρομής, μπορούν να κερδίσουν!

Λογικό –μεγάλο φαβορί-της ημέρας θα είναι ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(2) στην τέταρτη ιπποδρομία της ημέρας! Μεγάλη ‘’μάχη’’ αναμένεται στην πέμπτη ιπποδρομία όπου εννέα τριετείς ίπποι που θεωρούνται στους πολύ ανερχόμενους θα ζητήσουν την νίκη! Ξεχωρίζουν εδώ κάπως περισσότερο οι ίπποι ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ(1) , ΣΑΛΑΑΣΕΛ(9) και ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(7).

Στην έβδομη ιπποδρομία η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(5) θα θελήσει ‘’να ρεφάρει’’ την κάπως απρόσμενη ήττα της στην τελευταία της συμμετοχή όμως η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7) και η ΣΠΑΡΤΗ(4) δεν νομίζουμε πως θα της κάνουν εύκολο το απόγευμα της!

Περνάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ σήμερα από το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο:

Τέταρτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(6) ή ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3)

Έβδομη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:00, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(5) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΣΠΑΡΤΗ(4) ή ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7).

Όγδοη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:30, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΝΑΣΜΙ(7) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) ή ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x