Ιπποδρομίες

Mε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ και με Γαλλικά εμπόδια η σημερινή Πέμπτη στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 4/10/18 στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. το πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει στις 12:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 5 διαδρομές που αφορούν ιπποδρομίες με εμπόδια!

Σαφώς και τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην Γαλλία σήμερα και τον ιππόδρομο της AUTEUIL με τις περίφημες διαδρομές εμποδίων! Υψηλής ποιότητας διαδρομές, χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τα 23.000€ και φτάνουν ακόμα και τα 100.000€ και με την συμμετοχή των καλύτερων στάβλων και αναβατών στο είδος αυτό!

Τα πιο δύσκολα προγνωστικά παρουσιάζονται σήμερα στην Αγγλία! Πολυπληθείς διαδρομές, παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης, πολύ πιθανόν να δούμε και τις πιο συναρπαστικές αφίξεις στο πρόγραμμα αυτό σήμερα!

Πάμε να δούμε το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Σήμερα εδώ έχουμε πιο ολιγομελείς διαδρομές σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η χώρα αυτή ενώ στις μισές τουλάχιστον διαδρομές, μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο μεγάλο φαβορί!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των COMPIEGNE & AUTEUIL. Αναφερθήκαμε ήδη στον δεύτερο ιππόδρομο και τις διαδρομές εμποδίων που είναι και η ατραξιόν της ημέρας!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των LINGFIELD PARK & CHELMSFORD CITY. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διαδρομές στον δεύτερο ιππόδρομο εδώ σήμερα με την ιπποδρομιακή αγορά να δείχνει πως θα έχουμε πολλά άλογα να παίρνουν παιχνίδι!

Με αυτές τις συνθήκες, το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας) αποκτά μεγάλη αξία! Με αυτό θα ασχοληθούμε και εμείς αποκλειστικά σήμερα περνώντας σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-9-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-8-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-9-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-3.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 OKTΩΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 17:00.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 34η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο γαλλικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 16:05 και πέντε ελληνικές οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.  Το ΣΚΟΡ 6 θα ξεκινήσει από τη γαλλική στις 16:40.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:00 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x