Ιπποδρομίες

Mε μικρό πρόγραμμα και κάπως…εξωτικά πάμε στις ιπποδρομίες πριν την διακοπή του Πάσχα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Με ένα ‘’μίνι πρόγραμμα’’ 17 ιπποδρομιών κλείνει η δραστηριότητα του ιπποδρομιακού στοιχήματος για την γιορτή του Πάσχα ενώ επανέρχεται και πάλι την Τρίτη 10/4/2018.

Ιπποδρομίες από τον Αγ. Μαυρίκιο και την Ν. Αφρική έχουμε σήμερα Μ.Σάββατο 7/4/2018 με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 11:30 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 15:45 το μεσημεράκι.

Η χώρα του Αγ. Μαυρίκιου συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHAMP DE MARS. Eδώ έχουμε αρκετά συχνά τις επιβεβαιώσεις των φαβορί ίππων ενώ δεν έχουμε και ιδιαίτερα πολυπληθείς διαδρομές σήμερα!

Η χώρα της Ν. Αφρικής συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH και TURRFONTEIN. Μετά από πολύ καιρό βλέπουμε και στα 2 ιπποδρόμια αυτά να μην έχουμε πολυπληθείς διαδρομές ενώ ξεχωρίζουν σήμερα και κάποια ιδιαίτερα δυνατά φαβορί και στα δυο αυτά ιπποδρόμια!

Πριν περάσουμε στις στοιχηματικές μας προτάσεις να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 13/4/2018 στις Ελληνικές ιπποδρομίες έχουμε τζακ-ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να μοιράσει πάνω από 45.000€ στους νικητές του εν λόγω στοιχήματος τουλάχιστον!

Οι προτάσεις θα αφορούν σήμερα αποκλειστικά το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας) μιας και πιστεύουμε πως εάν έχουμε ένα καλό ποσοστό επιτυχίας, το ταμείο μας θα είναι αρκετά υψηλό!

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:05 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική πάντα για σήμερα απλά θα αλλάζουμε ιππόδρομο, εδώ είμαστε σε αυτόν του KENIWORTH. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-7-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENIWORTH. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 14:05 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENIWORTH. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 14:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-8-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 15:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-6.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x