Ιπποδρομίες

Mικρό αλλά «δυνατό» το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του Σαββάτου!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 21 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 22/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 18:45 το απόγευμα. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από δυο που αφορούν διαδρομές τροτ απλού και τροτ με αμαξίδια.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς πως όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται σήμερα στην Ν. Αφρική που συμμετέχει στο πρόγραμμα με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH & TURFFONTEIN. Πολυπληθείς διαδρομές, δύσκολες πολύ σε προγνωστικά αφού χαρακτηριστικό τους είναι ότι παίζονται αρκετά δυνατά για την κατάκτηση της νίκης τουλάχιστον τέσσερα άλογα σε κάθε διαδρομή!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των PAU & VINCENNES.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό, ξένο, ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:50 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:00 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-13.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 17:50 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-12-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x