Ιπποδρομίες

N.Αφρική και Αγγλία σήμερα θα μοιράσουν… πασχαλινά δώρα για όποιον πάει ταμείο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 29/3/2018 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και μάλιστα είναι με ακρίβεια μοιρασμένο ανάμεσα στις χώρες της Γαλλίας, της Ν. Αφρικής και της Αγγλίας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσεις στις 13:10 το μεσημεράκι και θα ολοκληρωθεί στις  22:15 το βράδυ. Πάμε να δούμε αναλυτικά με τι συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τον ιππόδρομο της VAAL. Όλες οι διαδρομές είναι πολυπληθείς, παρουσιάζονται εξαιρετικά αμφίρροπες βάση του τζίρου που δείχνει να διαμορφώνεται γύρω από πολλά άλογα που παίζονται και πολύ πιθανόν να είναι η χώρα που θα μας δώσει σήμερα τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια της CHANTILLY και LYON LA CROISE. Στον ιππόδρομο της CHANTILLY διεξάγονται σήμερα οι πλέον πρωτοκλασάτες ιπποδρομίες της ημέρας αφού σε αρκετές διαδρομές, τα χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο φτάνουν και τα 52.000€! Αυτό πάντα σημαίνει πως το κίνητρο για την νίκη είναι ισχυρό για όλους τους ίππους! Στον ιππόδρομο της LYON LA CROISE διεξάγονται διαδρομές τροτ αμαξιδίων και απλού έφιππου τροτ, για τους λάτρεις του είδους!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια του CHELMSFORD CITY και WOLVERHAMPTON. Οι διαδρομές σήμερα εδώ είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ τα χρηματικά έπαθλα στον πρώτο ιππόδρομο είναι σαφώς μεγαλύτερα για τους νικητές ίππους! Μετά την Νότιο Αφρικής πάντως, αναμένουμε στην Αγγλία τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα!

Ας περάσουμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ μετά ακολουθούν και κάποιες ενημερώσεις για το φίλιππο κοινό:

Kωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 14:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHANTILLY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  1-3-4.

Kωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:55 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-20-4-15.

Kωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHANTILLY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  1-2-8.

Kωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-10-5-6.

Kωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-9-2.

Kωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 18:05 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  7-6-4.

Kωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 19:05 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  1-3-6.

Kωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 10 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  9-8-12.

Kωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  6-5-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4 και πίσω του να τερματίσει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό:  3-2-5.

Προς ενημέρωση του φίλιππου κοινού:

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 13η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Ενημερώνουμε το φίλιππο κοινό ότι η επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x