Ιπποδρομίες

Oι κυρίες βάλτε τα καλά σας, οι κύριοι τα ημίψηλα σας και πάμε στο Royal Ascot

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 20 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 21/6/2018 το πρόγραμμα των ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ Α.Ε. μετά την ακύρωση του προγράμματος από την Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Έτσι λοιπόν σήμερα η Αγγλία και η Γαλλία απαρτίζουν ολόκληρο το πρόγραμμα με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες εκτός από 2 ιπποδρομίες που αφορούν θαμνώδη εμπόδια και εμπόδια steeple, τα λεγόμενα μεγάλα εμπόδια!

Οπωσδήποτε το ενδιαφέρον μας εστιάζεται εκεί που εστιάζει και όλος ο ιπποδρομιακός πλανήτης, δηλαδή στο φεστιβάλ του Royal Αscot! Aκόμα και κόσμος που δεν ασχολείται με τις ιπποδρομίες γνωρίζει τον περίφημο ιππόδρομο του Ascot με τις κυρίες να φοράνε εκείνα τα φανταχτερά και εντυπωσιακά καπέλα και τους κυρίους με τα σμόκιν και τα ημίψηλα!

Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Τρίτη 19/6 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22/6/18. Σήμερα έχουμε έξι ιπποδρομίες από τον περίφημο αυτόν ιππόδρομο με χρηματικά έπαθλα που ξεκινάνε για τον νικητή ίππο από τα 100.000,00€ και φτάνουν ακόμα και τα 550.000,00€! Οπωσδήποτε όταν μιλάμε για διαδρομές που έχουμε μέσα 20 και 30 άλογα είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάθε άλλο είδος στοιχήματος πέρα από το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) είναι απαγορευτικό! Το θέαμα όμως, αναμένεται μοναδικό όπως κάθε χρόνο!

Η Αγγλία σήμερα συμμετέχει στο πρόγραμμα με έξι ακόμα ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι! Διαδρομές πολύ ‘’ανοιχτές σε προγνωστικά’’ και πιστεύουμε πως θα δούμε μεγάλες αποδόσεις σήμερα εδώ!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LA TESTE BUCH & AUTEUIL. Πρωτοκλασάτες διαδρομές σήμερα έχουμε εδώ και από τα δυο ιπποδρόμια με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους, σχεδόν σε όλες τις κούρσες! Ο πρώτος ιππόδρομος έχει κάποια δυνατά φαβορί για σήμερα ενώ ο δεύτερος που αφορά και ιπποδρομίες εμποδίων, έχει ‘’ανοιχτές διαδρομές’’ σε κάθε αποτέλεσμα!

Τιμής ένεκεν θα ασχοληθούμε σε όλες τις προτάσεις μας σήμερα εδώ από τον ιππόδρομο του ASCOT μιας και την Παρασκευή 22/6/18 που ολοκληρώνεται το φεστιβάλ εκεί, εμείς έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες και πέφτει όλο το βάρος μας εκεί! Για να μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια, όλες οι προτάσεις μας αφορούν τον ιππόδρομο του Royal Ascot:

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-10-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:05 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-15-4-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:40 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 10 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-7-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 18:20 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 9 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 18-19-5-24.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 19:35 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-3-4-2.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 25η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από τη Γαλλία, που θα ξεκινήσει στις 16:40. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x