Ιπποδρομίες

Tα φαβορί στην Γαλλία, τα λεφτά στην Αγγλία στις σημερινές ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 21/7/2018 το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. το οποίο ξεκινάει στις 13:05 και ολοκληρώνεται στις 21:40 το βράδυ! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες και είναι σχεδόν μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη.

Το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος το κατέχει η Ν. Αφρική, ενώ τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας βρίσκονται στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 17 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες εκ των οποίων οι 4 αφορούν τον ιππόδρομο του NEWBURY μια αφορά τον ιππόδρομο της ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ τον CURRAGH στον οποίο διεξάγεται μια κλασική ιπποδρομία με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο της τάξης των 450.000€

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του DIEPPE. Εδώ σήμερα έχουμε ίσως και από τα πιο δυνατά φαβορί της ημέρας!

Πριν περάσουμε στις σημερινές μας προτάσεις, ας δούμε κάποια καλά κέρδη που έδωσαν οι Ελληνικές ιπποδρομίες την Παρασκευή 20/7/18

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 3ης  ιπποδρομίας  από το Μαρκόπουλο  στην Κέρκυρα και κέρδισε  2.218,12€.

Βρέθηκαν  3 νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 5ης  ιπποδρομίας  από το Μαρκόπουλο   και κέρδισαν από   1.507,75€  (Νίκαια- Αγία Παρασκευή-Σέρρες).

Τέλος βρέθηκε 1  νικητής στο ΣΚΟΡ 6 από το Μαρκόπουλο  που κέρδισε 3.567,18 καθώς και 39 που κέρδισαν από 1.783,59.

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:35 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-8-1

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) . Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 3  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του NEWBURY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 7  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του DIEPPE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-6-4

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x