Ιπποδρομίες

Tα φώτα σήμερα στις ιπποδρομίες εμποδίων στην Γαλλία με πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα! Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 5/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με τις 24 διαδρομές να είναι επίπεδες και οι 6 να αφορούν διαδρομές έφιππου τροτ με αμαξίδια. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι χώρες Γαλλία, Αγγλία και Ν. Αφρική με την πρώτη να τραβάει τα φώτα της ημέρας σήμερα! Το γιατί, θα το δούμε λίγο παρακάτω μιας και περάσουμε τώρα να δούμε την κάθε χώρα αναλυτικά για το σημερινό πρόγραμμα.

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Πολυπληθείς διαδρομές σχεδόν παντού έχουμε εδώ σήμερα και με χαμηλά χρηματικά έπαθλα για τους ίππους που θα κερδίσουν! Αυτό εντείνει ακόμα περισσότερο την ύπαρξη πολλών αουτσάιντερ ίππων στην άφιξη! Έτσι και αλλιώς η Ν. Αφρική μας δίνει σχεδόν κάθε μέρα μεγάλες αποδόσεις, πόσο μάλλον σε τέτοιες συγκεντρώσεις όπως η σημερινή!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των COMPIEGNE & CROISE LA ROCHE. Όπως προαναφέραμε, τα φώτα της ημέρας σήμερα πέφτουν στην χώρα αυτή και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE όπου διεξάγονται ιπποδρομίες εμποδίων και με χρηματικά για τον νικητή ίππο που ξεκινούν από τις 50.000€ και φτάνουν τις 100.000€. Πρωτοκλασάτες διαδρομές στο είδος τους, πολύ υψηλό το κίνητρο για τους διαγωνιζόμενους, αναμένονται συναρπαστικές αφίξεις εδώ!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες, και από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Όπως έχουμε ξαναπεί, το ιπποδρόμιο αυτό μας δίνει ή μεγάλες εκπλήξεις συνήθως ή έρχονται στην άφιξη φαβορί αφίξεις! Δεν είναι πολυπληθείς οι διαδρομές σήμερα εδώ, ενώ τουλάχιστον στην ιπποδρομιακή αγορά ξεχωρίζουν έντονα κάποια φαβορί!

Περνάμε τώρα στις προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ σημειώστε προς το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:20 το μεσημεράκι και θα τελειώσει στις 22:15 το βράδυ.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις  15:55 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις  16:20 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις  17:00 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-1-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις  18:30 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δύο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό  5 και πίσω του θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δύο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό  5 και πίσω του θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-8-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δύο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό  2 και πίσω του θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δύο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό  4 και πίσω του θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-1-3.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x