Ιπποδρομίες

To Mαρκόπουλο μας υποδέχεται γιορτινά με τζακ-ποτ, με GRAND PRIX, και με Κύπελλο Αθηνών!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και εορτάζοντες σήμερα του Αγ. Δημητρίου, Πσρασκευή 26/10/18. Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα με όλες τις ιπποδρομίες να είναι επίπεδες. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς το μεσημεράκι στις 12:55 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ!

Όπως κάθε Παρασκευή, οι Ελληνικές ιπποδρομίες και το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας! Ιδιαίτερα σήμερα, κορυφαίο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον των παικτών μιας και το πολύ δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε προκαθορισμένες ισάριθμες, διαδοχικές διαδρομές) έχει τζακ-ποτ! Από την περασμένη Παρασκευή έχουν μεταφερθεί 12.000€ στο εν λόγω παιχνίδι και μαζί με τον σημερινό τζίρο, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 40.000€!

Με 7 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το Ελληνικό πρόγραμμα με 5 αμιγώς Ελληνικές διαδρομές και 2 διαδρομές από το πρόγραμμα της Γαλλίας να συμπληρώνουν την επτάδα! Στις 16:10 ξεκινάει το πρόγραμμα ενώ ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα. Ένα πρόγραμμα που πέρα από το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 έχει και δυο κλασικές ιπποδρομίες, αυτή του GRAND PRIX 28ης Οκτωβρίου και αυτή του Κυπέλλου Αθηνών! Δυο κλασικές ιπποδρομίες που αναμένεται να μας δώσουν εντυπωσιακή τελική ευθεία μιας και συμμετέχουν σε αυτές ‘’δυνατά ονόματα’’ ίππων!

Η Γαλλική ιπποδρομία που συμμετέχει στο ΣΚΟΡ 6 μπορεί να έχει ένα αρκετά δυνατό φαβορί μέσα αλλά αρκετές φορές έχουμε δει να διαψεύδεται κάτι τέτοιο από την χώρα αυτή και η συμμετοχή 11 ίππων, δυσκολεύουν τα πράγματα! Κλειδί για το ΣΚΟΡ 6 όσον αφορά την απόδοση του ίσως αποτελέσει η τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος σε μια διαδρομή που κανένα άλογο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ως φαβορί και μάλλον ‘’η βεντάλια των επιλογών’’ θα ανοίξει πολύ!

Στο υπόλοιπο τώρα πρόγραμμα της ημέρας η Ν. Αφρική συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE, η Γαλλία συμμετέχει με 6 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CLAIREFONTAINE & ANGERS, ενώ η Αγγλία συμμετέχει με 6 ιπποδρομίες, όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που θα αφορούν αποκλειστικά το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, οπότε και θα αναφέρουμε μόνο την ώρα έναρξης και την ιπποδρομία:

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 16:40 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε το ένα από τα δυο πρώτα άλογα να είναι ο ίππος THOUSAND OAKS (1) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων BILLABONG CAT (3) ή RED DUMA (2) ή BLACK CAT (7).

Τέταρτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Επιλέγουμε το ένα από τα δυο πρώτα άλογα να είναι ο ίππος ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ (1) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΜΕΪ ΣΚΑΪ (3) ή ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (2)

Πέμπτη ιπποδρομία, Κύπελλο Αθηνών με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Επιλέγουμε το ένα από τα δυο πρώτα άλογα να είναι ο ίππος ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ (2) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ (1) ή ΜΕΝΤΩΡ (4) ή ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ (7).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 OKTΩΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 37η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους, που περιλαμβάνει το Κύπελλο Αθηνών καθώς και το Grand Prix της 28ης Οκτωβρίου. Το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δύο γαλλικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 16:10 και πέντε ελληνικές οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00. Το ΣΚΟΡ 6 θα ξεκινήσει από τη γαλλική στις 16:40.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:00 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x