Ιπποδρομίες

Tο Σάββατο η Νότιος Αφρική και την Κυριακή η Κύπρος, γοητεύουν τους παίκτες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και από τις χώρες της Ν. Αφρικής, της Αγγλίας και της Γαλλίας. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες και δυο μόνο διαδρομές αφορούν κούρσες με τροτ αμαξιδίων! Ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε από κάθε χώρα ενώ σημειώστε πως το ιπποδρομιακό πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:05  και τελειώνει στις 22:45.

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 20 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH και σαφώς κατέχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα! Εκτός αυτού, σήμερα έχουμε και ιπποδρομίες με αρκετά υψηλά έπαθλα για τους νικητές ίππους –κάτι που δεν συνηθίζεται εδώ-με αποκορύφωμα την διαδρομή με κωδικό 023 που έχει έπαθλο 67.300,00€ για τον ιδιοκτήτη του αλόγου που θα κερδίσει!

Η παγωμένη λόγω των καιρικών συνθηκών Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.  Δεν έχουμε πολυπληθείς διαδρομές σήμερα εδώ, όμως δεν ξεχωρίζουν μεγάλα φαβορί! Συνέπεια αυτού είναι πως μπορεί να πληρώσουν καλά χρήματα ακόμα και διαδρομές με 6 ή 7 άλογα!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με δυο μόνο ιπποδρομίες που αφορούν διαδρομές με τροτ αμαξιδίων οι οποίες όμως και οι δυο έχουν υψηλά χρηματικά έπαθλα για την ιδιοκτησία των ίππων που θα κερδίσουν, άρα και το κίνητρο είναι υψηλό!

Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον θα το μονοπωλήσει σχεδόν η Νότιος Αφρική! Η χώρα αυτή έχει τις πιο ενδιαφέρουσες κούρσες σήμερα ενώ σχεδόν πάντα δίνει υψηλές αποδόσεις στο στοίχημα, ακόμα και στα απλά είδη τους στοιχήματος! Για τους πολύ βραδινούς τύπους, θα ασχοληθούμε και με 2 ιπποδρομίες από την Αγγλία!

Kωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό  4 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 1-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:50 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 5-6-9.

Kωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:37 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και στον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό  1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 2-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:35 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 7-1-3.

Kωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:37 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και στον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό  4 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 6-1-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 3-8-1.

Kωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 2-3-7.

Οι φίλοι των ιπποδρομιών μην ξεχάσετε ότι την Κυριακή 4/3/18 έχουμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα 9 ιπποδρομιών από την Κύπρο με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι!

Έχουμε μεγάλα τζακ-ποτ όπως αυτό στο ΣΚΟΡ 9 (να βρούμε δηλαδή τους 9 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) όπου έχει μέσα στον κουμπαρά 52.160,00€ όπως στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) όπου έχει μέσα στον κουμπαρά 21.046,00€ και όπως το ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε 4 διαδοχικές διαδρομές) όπου έχει μέσα στον κουμπαρά 5.717,00€ συν βέβαια τα καινούργια ποσά που θα παιχτούν σε κάθε από τα παιχνίδια αυτά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x