Ιπποδρομίες

Yπέρ-παραγωγή η ιπποδρομία του DONCASTER με 22 άλογα και 112.000€ χρηματικό έπαθλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. 30 ιπποδρομιών μας υποδέχεται το Σάββατο 24/3/2018 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και με τις γνωστές πια στους φιλίππους χώρες να συμμετέχουν σε αυτό, δηλαδή αυτές των Αγγλία, Γαλλία, και Νότιος Αφρική.

Χαρακτηριστικό της ημέρας σήμερα (όπως είχαμε σημειώσει και από εχθές) είναι ότι παίζονται πολλά άλογα για διάκριση, στα περισσότερα ιπποδρόμια που υπάρχουν στο πρόγραμμα μας! Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές και ας περάσουμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα:

H N.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 17 ιπποδρομίες, έχει την μερίδα του λέοντος δηλαδή για σήμερα! Τα ιπποδρόμια που θα δούμε σήμερα εδώ είναι αυτά των DURBANVILL & VAAL με τον πρώτο ιππόδρομο να έχει σχετικά ολιγομελείς διαδρομές ενώ στον δεύτερο έχει πολυπληθείς διαδρομές και χωρίς να ξεχωρίζουν μακράν κάποια φαβορί!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και εδώ θα δούμε τα ιπποδρόμια του DONCASTER & WOLVERHAMPTON. Στον πρώτο ιππόδρομο σήμερα διεξάγονται αρκετές πρωτοκλασάτες διαδρομές με αποκορύφωμα την διαδρομή με κωδικό 027 όπου συμμετέχουν 22 άλογα στην απόσταση των 1600 μέτρων και με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο της τάξης των 112.000€! Στον δεύτερο ιππόδρομο που σήμερα θα μας πάει μέχρι αργά το βράδυ, σήμερα αναμένονται αρκετές εκπλήξεις εάν συνυπολογίσουμε πόσα άλογα παίζονται σε κάθε ιπποδρομία για την κατάκτηση της νίκης!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρομίες και εδώ θα δούμε τον ιππόδρομο του PORNICHET και με τις τρεις ιπποδρομίες να είναι πολυπληθείς με 14 και 16 άλογα! Και εδώ αναμένονται μεγάλες αποδόσεις, ακόμα και στα απλά παιχνίδια του ιπποδρομιακού στοιχήματος!

Ας περάσουμε στις προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα αφού σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επιλογές σας αλλά και τα χρόνια πολλά για την αυριανή μεγάλη Εθνική και Θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου!

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 3-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων  με τον αριθμό : 1-3-10-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:50 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο της DURBANVILLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων  με τον αριθμό : 7-1-2-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:35 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων  με τον αριθμό : 14-1-17-20.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 18:30 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων  με τον αριθμό : 2-11-15-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 19:45 βρισκόμαστε στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 6-4-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 4-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 10-4-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε πάντα στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  5 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-1-7.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x