Ιπποδρομίες

Αγγλικές ιπποδρομίες με… Ελληνικό ενδιαφέρον!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 19/7/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 13:35 και θα ολοκληρωθεί στις 22:35 με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες ενώ οι περισσότερες είναι ολιγομελείς σε σχέση με άλλα προγράμματα που είδαμε μέσα στην εβδομάδα!

Όλα αυτά βέβαια σχεδόν 24 ώρες πριν το αυριανό Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με το ενδιαφέρον των παικτών ‘’να χτυπάει κόκκινο’’ με το διπλό τζακ-ποτ που υπάρχει στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 70.000€ που θα μοιράσει στους νικητές ενώ και το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 4 αναμένεται να μοιράσει πάνω από 15.000€ στους νικητές παίκτες! Μην χάσετε με τίποτα οι φίλοι των ιπποδρομιών τις αυριανές μας συνδέσεις που θα αφορούν τις ιπποδρομίες!

Πάμε να δούμε τώρα πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό –ξένο-ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Εδώ έχουμε τις πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας και ίσως και το πιο δύσκολο πρόγραμμα μιας και δεν ξεχωρίζουν κάποια δυνατά φαβορί, σχεδόν πουθενά!

Η Γαλλία συμμετέχει με τις πιο πρωτοκλασάτες διαδρομές της ημέρας στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των MONT-DE-MARSAN & VICHY. Eδω θα δούμε και τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ ειδικά στον δεύτερο ιππόδρομο, ξεχωρίζουν έντονα και κάποια φαβορί άλογα!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των LEICESTER, EPSOM, και DONCASTER. Eδώ σήμερα, στην τελευταίο ιππόδρομο, υπάρχει έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον! Στην ιπποδρομία με κωδικό 037 και ώρα έναρξης τις 22:35 διαγωνίζεται ο Ελληνικών χρωμάτων ίππος ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ ο οποίος θεωρείται βάση των εμφανίσεων του στο Μαρκόπουλο ως το καλύτερο άλογο των Ελληνικών ιπποδρομιών! Γενικότερα το πρόγραμμα της Αγγλίας σήμερα έχει διαδρομές που μπορείς να βρεις ‘’στηρίγματα’’ από μεγάλα φαβορί, έχει όμως και διαδρομές που ‘’δεν έχουν προγνωστικά’’!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-8-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του VICHY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) . Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 4  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 22:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-3.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 29η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 17:00. Στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση σημειώθηκε Τζακποτ στο Σκορ 4 και για δεύτερη φορά στο Σκορ 6.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας..

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x