Ιπποδρομίες

Από τις καλύτερες ιπποδρομίες του κόσμου, διεξάγονται σήμερα στο ASCOT!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 20/10/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:30 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ και με όλες τις διαδρομές του να είναι επίπεδες!

Μπορεί να συμμετέχουν 3 χώρες στο πρόγραμμα και με αρκετές διαδρομές όμως δικαίως, όλα τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην Αγγλία και τον περίφημο ιππόδρομο του ASCOT! Αρκετές ιπποδρομίες GROUP 1 με μερικά από τα ακριβότερα άλογα του κόσμου και με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 500.000€ και φτάνουν ακόμα και το 1.500.000€! Χωρίς υπερβολή, όλος ο ιπποδρομιακός πλανήτης σήμερα Σάββατο, ‘’βλέπει το ASCOT’’ και φυσικά δεν θα λείψουμε και εμείς!

Με αρκετές διαδρομές έχουμε και την Ν. Αφρική σήμερα με το παιχνίδι να δείχνει μοιρασμένο! Σε κάποιες διαδρομές δηλαδή έχουμε το μεγάλο φαβορί ενώ σε κάποιες άλλες…κερδίζουν όλα τα άλογα βάση του παιχνιδιού που έχουν πάρει!

Τις λιγότερες διαδρομές της ημέρας έχει η Γαλλία σήμερα με κάποιες διαδρομές της όμως να είναι πολυπληθείς και αρκετά δύσκολες σε προγνωστικά! Πάμε να δούμε το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό πρόγραμμα:

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των ASCOT & WOLVERHAMPTON.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες και μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & DURBANVILLE.

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του CROISE-LAROCHE.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας από το σημερινό πρόγραμμα που αφορούν αποκλειστικά την Αγγλία και τον ιππόδρομο του ASCOT οπότε και δεν θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια και σας κουράσουμε, απλά θα αναφερόμαστε μόνο στην ώρα έναρξης και τον κωδικό της ιπποδρομίας:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:25, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της διαδρομής στην άφιξη με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 3  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-7-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:00, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 12-5-6-11

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:40, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-4-1-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:15, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-7-1-15.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:50, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:30, επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-15-1-7.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x