Ιπποδρομίες

Αποχαιρετούμε μεγαλοπρεπώς το φεστιβάλ του Royal Ascot και με την διαδρομή των 700.000€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα 32 ιπποδρομιών έχουμε να κάνουμε σήμερα Σάββατο 23/6/2018 στο πρόγραμμα των ξένων ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ Α.Ε. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά τα θαμνώδη εμπόδια. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:50 και ολοκληρώνεται με την τελευταία του διαδρομή στις 22:15.

Οπωσδήποτε, τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του ASCOT! Σήμερα ολοκληρώνεται εκεί το πενθήμερο φεστιβάλ που ξεκίνησε στις 19/6/2018 και αποτέλεσε –όπως πάντα-ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του ιπποδρομιακού πλανήτη! Σήμερα έχουμε 6 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο αυτόν ενώ τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ξεκινάνε από τις 100 χιλιάδες ευρώ, και φτάνουν ακόμα και τις 700 χιλιάδες ευρώ! Απολαύστε θέαμα, απολαύστε, στοίχημα, απολαύστε μερικά από τα καλύτερα άλογα του κόσμου εκ των οποίων πολλά θα έχουν στην σέλλα τους από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου!

Η N. Αφρική συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα με 17 ιπποδρομίες και σαφώς κατέχει την μερίδα του λέοντος! Αυτές οι ιπποδρομίες είναι μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των SCOTTSVILLE & KENILWORTH όπως επίσης μοιρασμένες είναι σε πολυπληθείς και μη διαδρομές! Εδώ αναμένεται σήμερα να δούμε και τις μεγαλύτερες αποδόσεις του ιπποδρομιακού στοιχήματος μιας και έχει ‘’ανοίξει πολύ η βεντάλια’’ των επιλογών των παικτών, όσον αφορά τα φαβορί άλογα!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LA TESTE BUCH & MAR. P. VIVAUX. Εδώ σήμερα στο πρόγραμμα αυτό τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα σχετικά με τα φαβορί και πιστεύουμε πως ο παίκτης μπορεί να βρει ακόμα και ‘’δυνατά στηρίγματα’’ σε κάποιες ιπποδρομίες!

Περνάμε στις προτάσεις που ξεχωρίζουμε για σήμερα για αφορούν όλες τις ιπποδρομίες του ASCOT. Νομίζουμε πως αξίζουν αυτή την τιμή μιας και έχουμε μια φορά τον χρόνο το φεστιβάλ εκεί ενώ μιλάμε όντως και για ένα από τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά μήτινγκ του πλανήτη! Για να μην το επαναλαμβάνουμε λοιπόν, όλες οι προτάσεις μας αφορούν το πρόγραμμα του ASCOΤ:

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 10 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:05. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 17:40. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό:  28-27-23-15.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 18:20 μια διαδρομή με χρηματικό έπαθλο τα 700.000€ για τον νικητή ίππο!  Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό:  4-7-9-12.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x