Ιπποδρομίες

Βάζουμε τα καλά μας σήμερα Σάββατο κυρίες και κύριοι και πάμε στο ASCOT!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 32 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Σάββατο 12/5/2018 με όλε τις διαδρομές να είναι επίπεδες εκτός από δυο που αφορούν εμπόδια steeple. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:50 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ!

Αρκετές πρωτοκλασάτες διαδρομές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους από την Αγγλία και την Γαλλία! Την μερίδα του λέοντος σε αριθμό διαδρομών κατέχει –όπως σχεδόν κάθε Σάββατο-η Νότιος Αφρική!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 18 ιπποδρομίες στο σημερινό πρόγραμμα, μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & TURFFONTEIN. Πολυπληθείς οι περισσότερες διαδρομές, παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης, η συγκεκριμένη χώρα αναμένεται για μια ακόμα ημέρα να δώσει…μικρές περιουσίες σε κάποιους παίκτες που θα στοιχηματίσουν σωστά σε κάποιες πολύ δύσκολες διαδρομές σε προγνωστικά!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των ASCOT & THIRSK. Στον ιππόδρομο ‘’σύμβολο’’ αυτόν του ASCOT διεξάγονται σήμερα κάποιες πολύ καλές ιπποδρομίες με υψηλά χρηματικά έπαθλα με ατραξιόν της ημέρας την ιπποδρομία με κωδικό 029 στις 18:00 το απόγευμα με την συμμετοχή 29 ίππων και χρηματικό έπαθλο για τον νικητή τα 115.000€!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με 2 μόλις ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο της AUTEUIL με εμπόδια steeple όμως είναι και οι δυο κορυφαίες ιπποδρομίες στο είδος τους και με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας για σήμερα που έχουμε επιλέξει ως καλύτερες ενώ ακολουθεί πίνακας με τις εκτιμήσεις μας για όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος:

Κωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 14:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-11-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-3-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-9-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (Να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος  με τον αριθμό:  1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του ASCOT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος  με τον αριθμό: 7  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL σε μια διαδρομή με εμπόδια. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-4-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 19:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AUTEUIL σε μια διαδρομή με εμπόδια. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-2-6-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x