Ιπποδρομίες

Δυνατές ιπποδρομίες στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα αλλά το… μυαλό μας αύριο στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 24/5/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:15 και ολοκληρώνεται στις 22:40 το βράδυ με όλες τις διαδρομές του να είναι επίπεδες, ενώ μια διαδρομή αφορά κούρσα με θαμνώδη εμπόδια!

Σήμερα έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο δύσκολα και ωραία ξένα ιπποδρομιακά προγράμματα της εβδομάδας! Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, υπάρχουν υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους και στην Γαλλία και στην Αγγλία, ενώ παίζονται και πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης σε αρκετές ιπποδρομίες! Πιστεύουμε πως στο σημερινό πρόγραμμα, θα δούμε από τις υψηλότερες αποδόσεις που έχουμε δει αυτόν τον μήνα στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Eδώ έχουμε τις πλέον πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας και όπως πάντα, η Ν. Αφρική κρατάει τα σκήπτρα των μεγάλων αποδόσεων στα πολύπλοκα στοιχήματα! Κάτι ανάλογο φαίνεται αναμένεται και σήμερα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των  ANGERS & PARISLONGCHAMP με πρωτοκλασάτες διαδρομές και από τα δυο ιπποδρόμια και με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Και στα 2 ιπποδρόμια ξεχωρίζουν κάποιες διαδρομές που έχουν δυνατά φαβορί, υπάρχουν όμως και διαδρομές που έχουν πάνω από 5 άλογα ως πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των GOODWOOD & SANDAOWN με τον τελευταίο ιππόδρομο να έχει επάνω του τα φώτα της ημέρας! Δεν έχει πολυπληθείς διαδρομές στο σύνολο τους όμως έχει χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που φτάνουν ακόμα και τα 85.000€ ενώ σε κάποιες διαδρομές του, δεν ξεχωρίζει κανένα μεγάλο φαβορί!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως πιο ιδιαίτερα ενώ ακολουθεί πίνακα με τις εκτιμήσεις μας για όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος!

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-8-3-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της ANGERS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 17:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-12-10

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 19:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο τoυ  PARISLONGCHAMP. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 11-1-6-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SANDOWN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 7-5-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SANDOWN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 1-4-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του SANDOWN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 13-5-7-12.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 21η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00. Επίσης, στο παιχνίδι του Σκορ 6 μεταφέρεται το ποσό των €17.400 από την προηγουμένη συγκέντρωση.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x