Δύσκολα τα προγνωστικά στην Αγγλία, τα μεγάλα έπαθλα στην Γαλλία!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 26/7/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:45 και ολοκληρώνεται στις 22:35 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ οι περισσότερες διαδρομές είναι ολιγομελείς.

Στην Γαλλία διεξάγονται σήμερα οι ποιοτικά καλύτερες διαδρομές της ημέρας και με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Το μεγαλύτερο παιχνίδι δείχνει πως γίνεται πάντως στις ιπποδρομίες της Αγγλίας στις οποίες δεν ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί και παρ’ ότι δεν είναι πολυπληθείς οι διαδρομές, δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα στο κομμάτι των προγνωστικών!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα σήμερα στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Εδώ έχουμε τις πλέον πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας και όπως σχεδόν κάθε ημέρα, η χώρα αυτή μας δίνει από τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα! Σήμερα υπάρχουν κάποιες διαδρομές με σχετικά φαβορί, γενικότερα όμως το πρόγραμμα είναι δύσκολο!

Η Αγγλία συμμετέχει με 12 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των SANDOWN, YARMOUTH, & DONCASTER. Εδώ το παιχνίδι όπως προαναφέραμε ‘’απλώνεται’’ σε πολλά άλογα ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ιπποδρομίες του DONCASTER που έχει και τις ποιοτικά καλύτερες διαδρομές από την Αγγλία σήμερα!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του MAIS-LAFFITTE όπου διεξάγονται και οι πλέον πρωτοκλασάτες ιπποδρομίες του προγράμματος! Εδώ, ξεχωρίζουν σήμερα κάποια ιδιαίτερα μεγάλα στις μισές διαδρομές!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως ιδιαίτερα από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Kωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAIS-LAFFITTE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-1-4.

Kωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του MAIS-LAFFITTE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-10-3.

Kωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-12-13-14.

Kωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό:  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: .

Kωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό:  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: .

Kωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 22:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του DONCASTER.

Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό:  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό:

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 30η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ