Ιπποδρομίες

Εντυπωσιακά έκλεισε η τελευταία Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση για το 2017 στο Μαρκόπουλο

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Άκρως εντυπωσιακά έκλεισε η τελευταία Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση για το 2017 στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή 29/12/17 και λίγο μετά τις 19:45 το βραδάκι. Μεγάλες αποδόσεις για τους παίκτες που στοιχημάτισαν σωστά και συναρπαστικές αφίξεις με δύσκολα φώτο-φίνις

Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε όπως μας ενημέρωσε η εταιρία :

Βρέθηκαν 2 κερδισμένα δελτία στο Σκορ 6 του ελληνικού προγράμματος ( ένα στην περιοχή της Κηφισιάς κι ένα στο Περιστέρι) με απόδοση 19.644,75.

Επίσης ,βρέθηκαν 2 κερδισμένα δελτία στο Σκορ 4 του ελληνικού προγράμματος (ένα στην Καλλιθέα κι ένα στο Μαρκόπουλο ) με απόδοση 8.633,63.

To δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 είναι το στοίχημα που πρέπει να βρούμε σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές ενώ το ΣΚΟΡ 4 είναι το στοίχημα που πρέπει να βρούμε σωστά τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας σημειώνουμε ότι στους προπονητές αναδείχθηκαν πολυνίκες της ημέρας με 2 νίκες ο καθένας η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα και ο προπονητής Γιώργος Καλογρίδης. Στους αναβάτες, πολυνίκες ημέρας με επίσης από 2 νίκες ο καθένας αναδείχθηκαν οι Ιωάννης Λαζαρίδης και Ροδόλφος Καλογρίδης.

Ο ίππος ΟΝΟΡΑΜΠΛ κατέκτησε την πιο πλούσια σε χρηματικό έπαθλο διαδρομή της ημέρας που ήταν και το ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 2017 η οποία ανήκει στους στάβλους AEGEAN της οικογένειας Μελισσανίδη, προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και ιππεύτηκε από τον Ιωάννη Λαζαρίδη.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x