Ιπποδρομίες

Ελλάς – Γαλλία… συμμαχία σήμερα στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 5/10/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Όπως κάθε Παρασκευή το ενδιαφέρον μας σχεδόν το μονοπωλεί το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο το οποίο ξεκινάει σήμερα στις 16:05 και ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα ενώ από τις 7 ιπποδρομίες που περιλαμβάνει οι δυο αφορούν Γαλλικές ιπποδρομίες και οι υπόλοιπες 5 είναι αμιγώς Ελληνικές.

Μεγάλη η δυσκολία των προγνωστικών σχεδόν σε ολόκληρο το Ελληνικό πρόγραμμα! Αποκορύφωμα θεωρούμε την έκτη ιπποδρομία του προγράμματος στην οποία συμμετέχουν 9 ίπποι εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί, έχουν μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης!

Μεγάλο φαβορί του κοινού θα είναι ο ίππος ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ στην τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος ο οποίος προέρχεται από νίκη και δείχνει μεγάλη εξέλιξη ενώ η πιο ποιοτική διαδρομή της ημέρας είναι η έβδομη ιπποδρομία που διεξάγεται στην απόσταση των 1.575 μέτρων και διαγωνίζονται ίπποι οι οποίοι έχουν κάνει ήδη ένα καλό όνομα στις ιπποδρομίες!

Οπωσδήποτε ‘’η συμμετοχή’’ μιας Γαλλικής ιπποδρομίας στο πολύ δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών ιπποδρομιών) ανακατεύει πολύ την τράπουλα και αναμένεται από όλους τους φιλίππους με μεγάλο ενδιαφέρον!

Στο ξένο πρόγραμμα της ημέρας τα φώτα πέφτουν επάνω στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD όπου διεξάγονται πρωτοκλασάτες επίπεδες διαδρομές με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τις 48.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 100.000€!

Πάμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας:

H Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των ANGERS & SAINT-CLOUD. Αναφερθήκαμε ήδη στον δεύτερο ιππόδρομο στον οποίο επικεντρώνεται και το ενδιαφέρον στις ξένες ιπποδρομίες!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE. Στον πρώτο ιππόδρομο έχουμε ολιγομελείς διαδρομές σε σχέση μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ενώ στον δεύτερο ιππόδρομο έχουμε πολλά άλογα να παίζονται δυνατά για την κατάκτηση της νίκης και αυτό δυσκολεύει αρκετά τα προγνωστικά εκεί!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Εδώ και στις 4 ιπποδρομίες θα βρούμε κάποιο δυνατό φαβορί που αν μη τι άλλο μπορεί να βοηθήσει τους φιλίππους ως βάση σε κάποιο παιχνίδι!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που όπως κάθε Παρασκευή αφορούν αποκλειστικά το Ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας:

Τρίτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00, Μαρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) ή ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(5) ή ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(3).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00, Μαρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(9) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) ή ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(2) ή ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(8).

Έβδομη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00, Μαρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(7) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) ή ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(4) ή ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 34η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο γαλλικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 16:05 και πέντε ελληνικές οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.  Το ΣΚΟΡ 6 θα ξεκινήσει από τη γαλλική στις 16:40.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:00 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x