Ιπποδρομίες

Ένα από τα πιο δύσκολα ιπποδρομιακά προγράμματα της εβδομάδας που θα δώσει πολλά λεφτά στους νικητές

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 7/7/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ στο ιπποδρομιακό στοίχημα! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:30 το βράδυ. Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι σήμερα το πρόγραμμα το απαρτίζουν μόνο η Ν. Αφρική και η Αγγλία, ενώ απουσιάζει η Γαλλία!

Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο δύσκολα προγράμματα της εβδομάδας αφού σε πολλές κούρσες τα άλογα που παίζονται για την κατάκτηση της νίκης είναι τουλάχιστον τέσσερα! Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 19 ιπποδρομίες, έχοντας την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα! Τα ιπποδρόμια που θα δούμε εδώ είναι αυτά των GREYVILLE & TURFFONTEIN με τον πρώτο ιππόδρομο να φιλοξενεί σήμερα διαδρομές με υψηλά χρηματικά έπαθλα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των HAYDOCK, LEICESTER, CARLISLE, NOTTINGHAM. Και τα τέσσερα αυτά ιπποδρόμια κατά καιρούς μας δίνουν μεγάλες εκπλήξεις και παρ’ ότι σήμερα έχουμε διαδρομές ολιγομελείς, εντούτοις περιμένουμε να δούμε μεγάλες αποδόσεις ακόμα και στα απλά ιπποδρομιακά στοιχήματα!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-7-9-13

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-8-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-8-15-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NOTTINGHAM. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό : 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x