Ιπποδρομίες

Φαβορί στην Γαλλία σήμερα, δύσκολα τα προγνωστικά στις βραδινές ιπποδρομίες της Αγγλίας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 14/5/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις ιπποδρομίες να είναι επίπεδες εκτός από τρεις που αφορούν διαδρομές απλού έφιππου τροτ και τροτ με καροτσάκια. Οι διαδρομές παρουσιάζονται σε πολυπληθείς και μη, σχεδόν μοιρασμένες ισόποσα!

Οι πιο ποιοτικές διαδρομές παρουσιάζονται στην Γαλλία με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ εδώ σήμερα κάνουν την εμφάνιση τους και κάποια άλογα που έχουν μπει ‘’στο παρατηρητήριο’’ της ιπποδρομιακής αγοράς για την μελλοντική τους εξέλιξη! Το πρόγραμμα έχει έναρξη στις 12:55 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:20 το βράδυ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Το συγκεκριμένο ιπποδρόμιο είναι από τα πιο γνωστά στους Έλληνες φιλίππους μιας και παίζουν αρκετά ήδη χρόνια εκεί, ενώ είναι και από τα ιπποδρόμια της Ν. Αφρικής που παρουσιάζουν κατά καιρούς από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των CHATELAILLON, SAINT-CLOUD, & SALON PROVENCE.  Υψηλά χρηματικά έπαθλα σε σχέση με την ημέρα έχουμε στα 2 τελευταία ιπποδρόμια ενώ σήμερα ξεχωρίζουν έντονα και κάποια φαβορί σε ορισμένες κούρσες!

Η Αγγλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες, και όλες από τον ιππόδρομο του WINDSOR. Εδώ ουσιαστικά θα πάμε στην βραδινή ζώνη του προγράμματος και από έναν ιππόδρομο που έχει το χαρακτηριστικό του ή να επικρατούν πολλά αουτσάιντερ την ίδια ημέρα και με πολύ μεγάλες αποδόσεις, ή να επικρατούν τα απολύτως ενδεδειγμένα άλογα!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα για σήμερα ενώ ακολουθεί πίνακας με προτάσεις μας για όλες τις διαδρομές της ημέρας:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-6-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1  και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-13-12-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-8-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-4-3-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 22:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-8.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα οι Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μακρόπουλο θα διεξαχθούν το Σάββατο 19/5/2018 όπου συμπληρώθηκαν 7 ιπποδρομίες στις σημερινές εγγραφές της Δευτέρας 14/5/18.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x