Φουλ του τζόγου λέει το χαρτί σήμερα Σάββατο στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 8/12/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:45 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες και πολυπληθείς!

Tο σημερινό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από την πολύ μεγάλη δυσκολία στα προγνωστικά και από τις τρεις χώρες που συμμετέχουν σε αυτό, είναι αυτό που λέμε άκρως τζογαδόρικο πρόγραμμα! Έχουμε την αίσθηση πως σήμερα θα δούμε αποδόσεις στο στοίχημα που θα χαρακτηριστούν από τις μεγαλύτερες του μήνα Δεκέμβρη!

Η Ν. Αφρική κατέχει το μεγαλύτερο μερτικό στο πρόγραμμα με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των VAAL & KENILWORTH. Εδώ σήμερα έχουμε διαδρομές με 15 και 17 άλογα ενώ ‘’η βεντάλια’’ των ίππων που παίζονται σε κάθε ιπποδρομία για την κατάκτηση της νίκης ανοίγει κατά πολύ!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της AMIENS. Ίσως εδώ μπορέσουμε να βρούμε κάποια φαβορί σήμερα αλλά και πάλι με επιφύλαξη!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Πολυπληθείς διαδρομές και εδώ με την απουσία του ισχυρού φαβορί, σχεδόν από παντού!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό:  6-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής τον ίππο αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής τον ίππο αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-4-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της AMIENS. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-9.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr