Ιπποδρομίες

Γαλλία και Αγγλία έχουν την… αφρόκρεμα των διαδρομών σήμερα Πέμπτη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 19/4/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και να μοιράζονται μεταξύ των χωρών της Ν. Αφρικής, της Αγγλίας, και της Γαλλίας.

Σήμερα έχουμε αρκετές ‘’πρωτοκλασάτες’’ ιπποδρομίες με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Γαλλία! Έχουμε πει πως αυτό αποτελεί πάντα ένα υψηλό κίνητρο διάκρισης ‘’για τον κύκλο’’ του κάθε ίππου! Πάμε να δούμε αναλυτικά πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:25 και ολοκληρώνεται το βράδυ στις 22:15.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Όχι τόσο πολυπληθείς διαδρομές σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει η χώρα αυτή, σήμερα θα λέγαμε πως είναι κάπως πιο μοιρασμένα τα πράγματα! Όπως και να χει πάντως, η χώρα αυτή μας δίνει σχεδόν καθημερινά πολύ μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες οι οποίες μοιράζονται μεταξύ των ιπποδρομιών NEWMARKET & NEWCASTLE. Από τον πρώτο ιππόδρομο έχουμε σήμερα κάποιες διαδρομές υψηλού επιπέδου και με αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα! Γενικότερα σήμερα στην Αγγλία ξεχωρίζουν ιδιαίτερα κάποια φαβορί, μένει βέβαια να το αποδείξουν αυτό και μέσα στον στίβο!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CHATEAUBRIANT & PARIS LONGCHAMP. Kαι εδώ σήμερα έχουμε διαδρομές πρωτοκλασάτες με άλογα πολύ ανερχόμενα και με υψηλές βαθμολογίες και φυσικά υπάρχουν και τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα! Χαρακτηριστικό όμως της ημέρας εδώ είναι ότι δεν ξεχωρίζουν έντονα κάποια μεγάλα φαβορί και παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα! Εχθές είχαμε κάποιες επιτυχίες με ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις (κυρίως στο παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ) ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια σήμερα:

Kωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 13:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του CHATEAUBRIANT. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  4 και πίσω στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 5-1-3.

Kωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:47 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  14-18-1-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 4  και πίσω στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 5-7-8.

Kωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:25. βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  10-8-17-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  4 και πίσω στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 1-7-9.

Kωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:15. βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  3-1-6.

Kωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:40, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  5-2-1.

Kωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 6  και πίσω στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 4-5-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:40, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  8-4-1-2.

Kωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:15, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (Να βρούμε σωστά δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  4-1-3.

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Το Σάββατο 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 16η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 14:00. Επίσης, κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση του Σαββάτου 21 Απριλίου στο παιχνίδι του Σκορ 6 μετά από δύο συνεχόμενα ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται το ποσό των €35.200.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες και ζέστες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x