Ιπποδρομίες

Η Αγγλία σήμερα Πέμπτη κάνει παιχνίδι «δυνατό» και στο Μουντιάλ και στις ιπποδρομίες!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 28/6/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:35 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στο βράδυ στις 22:37 με όλες τις ιπποδρομίες να είναι επίπεδες! Οι διαδρομές είναι επίσης μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ για μια ακόμα φορά η Γαλλία παρουσιάζει τις ιπποδρομίες με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα ενώ μην ξεχνάτε πως αύριο Παρασκευή 29/6/2018 έχουμε στο Μαρκόπουλο Ελληνικές ιπποδρομίες με 8 διαδρομές σε ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα της χρονιάς μέχρι τώρα!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς διαδρομές οι περισσότερες με τις μισές να έχουν κάποια ισχυρά φαβορί και τις υπόλοιπες μισές διαδρομές να έχουν πολύ δύσκολα προγνωστικά μιας και οι προτίμηση των παικτών για τον νικητή ίππο να μοιράζεται σε πολλά άλογα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP. Εδώ σήμερα έχουμε τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους με αρκετές μάλιστα ιπποδρομίες να έχουν και αρκετά φαβορί στο πρόγραμμα αυτό! Οι διαδρομές εδώ σήμερα είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη.

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει σήμερα στο πρόγραμμα με 12 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των NEWMARKET, NOTTINGHAM & NEWCASTLE. Εδώ σήμερα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος μιας και το πρόγραμμα της Αγγλίας δείχνει να είναι πολύ ‘’ανοιχτό’’ σε προγνωστικά! Στον ιππόδρομο του NEWCASTLE διεξάγονται σήμερα κάποιες πρωτοκλασάτες διαδρομές αλλά και στα 3 ιπποδρόμια του προγράμματος είναι χαρακτηριστικό ότι παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης! Κατέχοντας μάλιστα και την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα η Αγγλία, πιστεύουμε πως εδώ σήμερα θα γίνει και το μεγάλο παιχνίδι των παικτών!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός διαδρομής 014 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της VAAL και το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητή της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-2.

Κωδικός διαδρομής 017 με ώρα έναρξης τις 16:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του NEWMARKET και το πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητή της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-4.

Κωδικός διαδρομής 025 με ώρα έναρξης τις 18:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του NEWCASTLE και το πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, μόνο τον νικητή ίππο της διαδρομής) . Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό :  4-9-1.

Κωδικός διαδρομής 033 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP και το πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό :  1-18-5-6.

Κωδικός διαδρομής 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP και το πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό :  13-8-9-15.

Κωδικός διαδρομής 038 με ώρα έναρξης τις 22:37 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του PARIS LONGCHAMP και το πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ.

Στοιχηματίζουμε νικητή της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 9 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-6-4.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 26η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 17:00 και είναι αφιερωμένο στην Tattersalls, την μεγαλύτερη εταιρεία δημοπρασιών ίππων στην Ευρώπη, η οποία θα προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια στους ιδιοκτήτες 4 από τους νικητές της ημέρας

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x