Ιπποδρομίες

Η απουσία των μεγάλων φαβορί σήμερα στις ιπποδρομίες… μυρίζει λεφτά, παντού!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 30 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 20/4/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και θυμίζουμε στους φιλίππους ότι εκτάκτως αυτή την εβδομάδα το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών διεξάγεται αύριο Σάββατο 21/4/18 στο Μαρκόπουλο και μάλιστα έχει και δεύτερο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6!

Εξαιρετικό για να στοιχηματίσουμε το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα μιας και όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι και στις τρεις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παίζονται πολλά άλογα για την κατάκτηση της νίκης! Αυτό σημαίνει πως αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις, ακόμα και στα απλά είδη του ιπποδρομιακού στοιχήματος όπως το ΓΚΑΝΙΑΝ, το ΦΟΡΚΑΣΤ, και το ΔΙΔΥΜΟ!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Παρασκευής το οποίο ξεκινάει στις 13:40 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:10 το βράδυ!

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 16 ιπποδρομίες και ουσιαστικά το μισό πρόγραμμα της ανήκει! Τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE είναι αυτά που θα δούμε από την Ν. Αφρική η οποία όπως σχεδόν κάθε μέρα κρατάει τα σκήπτρα των μεγαλύτερων αποδόσεων στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Η Αγγλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και όλες από τον ιππόδρομο του NEWBURY. Υψηλού επιπέδου είναι κάποιες διαδρομές σήμερα εδώ και με υψηλό χρηματικό έπαθλο για τους νικητές ίππους! Δεν ξεχωρίζουν εύκολα μεγάλα φαβορί στο πρόγραμμα αυτό σήμερα και αναμένονται και εδώ δυνατές αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν σωστά!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της TOULOUSE. H Γαλλία έχει σχεδόν πάντα τα υψηλότερα έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους, το ίδιο ισχύει και σήμερα! Το πρόγραμμα της μοιάζει πολύ με αυτό της Αγγλίας, δηλαδή έχουμε υψηλής ποιότητας διαδρομές και δεν ξεχωρίζουν εύκολα κάποια φαβορί!

Περνάμε τώρα στις στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο NEWBURY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ο ίππος με τον αριθμό: 9 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 17:00 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο NEWBURY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-10-14-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 18:05 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο NEWBURY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 5-7-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 18:45 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-9-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 19:15 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-7-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:35 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της TOULOUSE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ο ίππος με τον αριθμό:  7 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-6-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:05 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι εδώ θα κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-12-2.

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Το Σάββατο 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 16η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 14:00. Επίσης, κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση του Σαββάτου 21 Απριλίου στο παιχνίδι του Σκορ 6 μετά από δύο συνεχόμενα ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται το ποσό των €35.200.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες και ζέστες ποικιλίες.

Οι Ιπποδρομίες το Σάββατο στις 21 Απριλίου θα έχουν δράση, υψηλές ταχύτητες αλλά και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο από τις 12:00 το μεσημέρι για να απολαύσουν, δωρεάν, μια σειρά δραστηριοτήτων όπως :


  • Βόλτες με Άμαξα

  • Ιππασία με Άλογα και Πόνυ

  • Φουσκωτά Παιχνίδια

  • Μουσική – καντίνες

  • … και ένα τεράστιο χαρταετό με σχήμα Άλογο!!!


Στη διάθεση όλων των επισκεπτών δωρεάν πάρκινγκ 4.000 θέσεων για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από το Σταθμό Μετρό Κορωπίου από τις 12:00 έως 18:00, κάθε 40 λεπτά.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x