Ιπποδρομίες

Η ατραξιόν του ελληνικού προγράμματος είναι τα τουλάχιστον 45.000€ που θα μοιράσει το ΣΚΟΡ 6!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ιπποδρομιακή γιορτή σήμερα Παρασκευή 25/5/2018 στο Μαρκόπουλο αφού το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε 6 διαδοχικές ιπποδρομίες) που αναμένεται να μοιράσει στους νικητές παίκτες (εάν βέβαια αυτοί υπάρξουν…) πάνω από 45.000€ με 50.000€ και οπωσδήποτε αυτό το στοιχείο, αρκεί από μόνο του να προσδώσει τον τίτλο ‘’γιορτή’’ στην συγκέντρωση για τους παίκτες!

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες, η έναρξη του είναι στις 17:00, η απόσταση των 1.400 μέτρων σχεδόν μονοπωλεί τις κούρσες ενώ το βασικό χαρακτηριστικό είναι πως πραγματικά δεν υπάρχει το λεγόμενο ''άλογο βάση’’ σε καμία ιπποδρομία! Η προσωπική μας εκτίμηση μάλιστα είναι πως σε 2 ιπποδρομίες του προγράμματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μεγάλες εκπλήξεις σήμερα!

Βαρόμετρο αποτελεί η 2η ιπποδρομία (που ξεκινάει και το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6) όπου κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Μαρκόπουλο αρκετά άλογα και μάλιστα κάποια από αυτά, θα είναι και στο ‘’επάνω ράφι’’ της επιλογής των παικτών! Σαν πρώτη εικόνα πάντως, οι ΤΖΑΡΙΚ και ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΤΖΕΜ δείχνουν σε τρομερή κατάσταση και ας κάνουν ντεμπούτο!

Στην 3η ιπποδρομία οι κυρίες ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ & ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ δείχνουν πως θα λύσουν τις διαφορές τους με μάχη στην τελική ευθεία! Στην 5η ιπποδρομία θα σπάσει την γκίνια της δεύτερης θέσης ο ΝΤ’ ΝΙΡΟ ή οι ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ & ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ θα του πούνε πάλι όχι? Ποιοτικά ανώτερος ο ΑΠΓΚΡΕΪΝΤ στην 6η ιπποδρομία αλλά και με πολλά προβλήματα! Στην 7η ιπποδρομία από τα επτά άλογα που διαγωνίζονται, τουλάχιστον τα πέντε έχουν ισάξια τύχη για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε τώρα σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο ενώ ακολουθεί πίνακας με τις εκτιμήσεις μας για όλο το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. που περιλαμβάνει και ξένες ιπποδρομίες! Να σημειώσουμε μάλιστα πως στις χθεσινές ξένες ιπποδρομίες σημειώθηκαν κάποιες σημαντικές επιτυχίες παικτών, όπως:

Βρέθηκε  1 νικητής στο ΣΚΟΡ 4   από το ιπποδρόμιο του VAAL που κέρδισε 2.081,35€  στο Χολαργό.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 8ης  ιπποδρομίας  από το VAAL  στο Χολαργό και κέρδισε  1.238,50€.

Τέλος βρέθηκε 1 νικητής στο ΣΚΟΡ ΠΛΑΣΕ  από το ιπποδρόμιο του VAAL και κέρδισε   1.006€  στον Πειραιά.

1η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι η: ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ(1) και πίσω της στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων: ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) ή ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) ή ΝΤΙΛΑΪΛΑ(3)

2η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ο ένας ίππος της πρώτης δυάδας να είναι ο : ΤΖΑΡΙΚ(6)  και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων: ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΤΖΕΜ(8) ή ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΝΤΡΗΜ(1)

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΣΥΝΘΕΤΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους δυο διαδοχικών ιπποδρομιών). Στοιχηματίζουμε λοιπόν εδώ στην ιπποδρομία αυτή να κερδίσει ένας εκ των ίππων: ΚΟΥΣΤΟΝΑΚΟΣ(1) ή ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(5) και στην επόμενη ιπποδρομία να κερδίσει ένας εκ των ίππων: ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2) ή ΝΤ’ ΝΙΡΟ(6).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 21η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x