Ιπποδρομίες

Η Γαλλία είναι το «αφεντικό» στο πρόγραμμα την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας του Δεκέμβρη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 25 διαδρομές ανοίγει η εβδομάδα ιπποδρομιακά, όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:55 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις  21:10 το βράδυ ενώ οι διαδρομές χωρίζονται σε 16 επίπεδες, 8 διαδρομές εμποδίων και μια διαδρομή που αφορά απλό έφιππο τροτ. Πολυπληθείς είναι οι περισσότερες ιπποδρομίες ενώ και σήμερα απουσιάζει η Αγγλία από το πρόγραμμα!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα σήμερα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Μοιρασμένες διαδρομές σε πολυπληθείς και μη, υπάρχουν διαδρομές με κάποια ισχυρά φαβορί!

Η Γαλλία κατέχει και σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος με 17 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των LE MANS, CAGNES-SUR-MER & PORNICHET. Μεγάλες ιπποδρομίες εμποδίων σήμερα στην Γαλλία με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που φτάνουν και τα 100.000€ ενώ και οι επίπεδες διαδρομές είναι πολυπληθείς και με πολύ δύσκολα προγνωστικά!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα της ημέρας:

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππος της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-12-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-14-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-1-5.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x