Η Γαλλία σήμερα έχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα αλλά και στο στοίχημα!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 8/3/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Στις 13:25 ξεκινάει η πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος, στις 22:15 το βράδυ διεξάγεται η τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος.

Μετά την ακύρωση του προγράμματος από την Νότιο Αφρική, το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται σε Γαλλία και Αγγλία και με την πρώτη να κατέχει την μερίδα του λέοντος στο σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει η κάθε χώρα και σε τι θα εστιάσουμε εμείς τις ιπποδρομιακές μας προτάσεις.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 22 ιπποδρομίες εκ των οποίων οι 16 είναι επίπεδες και οι άλλες 6 είναι διαδρομές με έφιππο τροτ και τροτ με καροτσάκια. Τα ιπποδρόμια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι αυτά των CAEN, FONTAINEBLEAU & PONT DE VIVAUX. Οι διαδρομές χωρίζονται σε πολυπληθείς και μη, είναι σχεδόν μοιρασμένες ενώ όπως σχεδόν κάθε ημέρα, η Γαλλία έχει τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες, όλες επίπεδες, και από τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Οι περισσότερες διαδρομές εδώ είναι ολιγομελείς αλλά με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί! Αναμένονται λοιπόν καλές αποδόσεις, ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος!

Περνάμε στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 6 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-10-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του FONTAINEBLEAU. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 18:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-8-14.

Περνάμε τώρα σε προτάσεις μας που αφορούν τις βραδινές ιπποδρομίες της ημέρας:

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 5 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Aγγλία και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-7-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-5-12.

Σε ενημέρωση σας, την Παρασκευή 9/3/2018 διεξάγεται στο Μαρκόπουλο ένα Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών με την κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Ταχύτητος να μαγνητίζει αφού εδώ να ανακηρυχθεί το πιο γρήγορο άλογο του 2018 στο Μαρκόπουλο! Θα υπάρξει και φιέστα για την στρατηγική συνεργασία μεταξύ της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. και της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ