Ιπποδρομίες

Η Γαλλία την αίγλη, σε Ν. Αφρική & Αγγλία τα λεφτά! Εσείς διαλέγετε…!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 27/10/18 το πρόγραμμα, όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:40 το μεσημέρι, ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ ενώ όλες οι διαδρομές του είναι επίπεδες!

Αν και μιλάμε για άλογα, την τράπουλα σήμερα την ανακατεύει η Ν. Αφρική! Κατέχει πολύ πάνω από το μισό πρόγραμμα με πολυπληθείς διαδρομές, με πολύ δύσκολα προγνωστικά, και είναι σχεδόν βέβαια ότι οι πίνακες των αποδόσεων ‘’θα γεμίσουν με αριθμούς’’ στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής σήμερα! Ακόμα και τα απλά ιπποδρομιακά στοιχήματα, πιστεύουμε πως θα έχουν υψηλές αποδόσεις!

Η Γαλλία έχει το πιο μικρό μερίδιο σήμερα στο πρόγραμμα αλλά συγχρόνως, έχει και την μεγαλύτερη ιπποδρομιακή αίγλη! Πως αλλιώς να το πεις αυτό όταν στο μήτιγνκ που φιλοξενείται σήμερα από το Γαλλικό πρόγραμμα θα δούμε διαδρομές με χρηματικό έπαθλο για τους νικητές ίππους της τάξης των 50, των 80, και των 250 χιλιάδων ευρώ!

Η Αγγλία παρουσιάζεται με ένα επίσης πολύ δύσκολο πρόγραμμα! Σχεδόν σε καμία διαδρομή της δεν θα βρούμε το μεγάλο φαβορί ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στις μισές τουλάχιστον διαδρομές παίζονται εξίσου δυνατά για την νίκη, πέντε και έξι άλογα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH & TURFFONTEIN.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Η Γαλλία τέλος, συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα ενώ σημειώστε ότι όλες θα αφορούν το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Κωδικός ιπποδρομίας 011 με ώρα έναρξης στις 13:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  1-3-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης στις 14:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  3-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης στις 16:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  3-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης στις 16:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-9-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης στις 18:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  6-7-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης στις 21:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  9-4-5.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x