Ιπποδρομίες

Η Ν. Αφρική κάνει «ιπποδρομιακό ποδαρικό» στον Δεκέμβρη και μάλιστα… μεγαλοπρεπώς!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες κάνει ‘’ποδαρικό’’ ο μήνας Δεκέμβριος όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:30 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και στην πλειοψηφία τους είναι πολυπληθείς!

Η Ν. Αφρική σχεδόν θα μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον μας αφού έχει 21 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH με τον πρώτο ιππόδρομο να έχει και την κορυφαία διαδρομή της ημέρας με χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο το ποσό των 128.000€. Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ αρκετά δύσκολα εμφανίζονται να είναι και τα προγνωστικά σήμερα εδώ!

H Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON έναν ιππόδρομο που πλέον είναι πολύ ‘’οικείος’’ στους Έλληνες παίκτες! Και εδώ σήμερα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολυπληθείς διαδρομές και προφανώς θα δούμε και μεγάλες αποδόσεις και σε όλα τα είδη του στοιχήματος!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Kωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2.

Kωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-5.

Kωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά, απλά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) . Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-1-2.

Kωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 11-8-7.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x