Ιπποδρομίες

Και οι 8 είναι… υπέροχες και μιλάμε για τις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 15/6/2018 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Οι 20 ιπποδρομίες αφορούν το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ οι άλλες 8 ιπποδρομίες αφορούν το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο και όπως κάθε Παρασκευή, το Ελληνικό πρόγραμμα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας παρ’ ότι θα έχουμε προτάσεις για όλες τις ιπποδρομίες!

Στις 17:00 ξεκινάει το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο το οποίο κρίνεται ως εξαιρετικό τόσο για στοιχηματισμό, όσο και για το αναμενόμενο θέαμα που θα παρουσιάσει! Εναλλαγές στις αποστάσεις, μόνο σε δυο ιπποδρομίες ξεχωρίζουν έντονα κάποια φαβορί, ενώ στις πολυπληθείς διαδρομές, στην κυριολεξία δεν υπάρχουν προγνωστικά μιας και λίγο-πολύ, μπορούν να κερδίσουν όλα τα άλογα με τις κατάλληλες συνθήκες διαδρομής!

Οι ίπποι ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ και ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ αναμένονται να είναι τα δυο μεγάλα φαβορί της ημέρας στην πρώτη και στην δεύτερη ιπποδρομία αντίστοιχα! Δυο από τα καλύτερα Συνδικάτα Ιδιοκτητών δρομώνων ίππων αυτά των Syndicate Wolf & Champagne Syndicate συναντιούνται σήμερα στην έκτη ιπποδρομία με τους εκπροσώπους τους ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ να θέλουν την νίκη στην ιπποδρομία με την επωνυμία SUMMER BIKE FESTIVAL!

Η ΔΡ ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ στην έβδομη ιπποδρομία φαντάζει ως ποιοτικά ανώτερη φοράδα αλλά ακόμα δεν έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στο Μαρκόπουλο! Συναρπαστική τελική ευθεία αναμένεται στην τέταρτη ιπποδρομία στα 1.800 μέτρα! Οι περισσότεροι ίπποι είναι στέγερ ιδιοκτητών, ανεβαίνουν δυνατά στα τελευταία μέτρα, και ίσως δούμε όλα τα άλογα να παλεύουν για την νίκη μέσα στα τελευταία 200 μέτρα της κούρσας!

Πάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο ενώ ακολουθεί και πίνακας με τις προτάσεις μας για όλες τις ιπποδρομίες του προγράμματος:

Πρώτη ιπποδρομία (Μαρκόπουλο) με ώρα έναρξης τις 17:00. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΣΥΝΘΕΤΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους δυο διαδοχικών ιπποδρομιών). Στοιχηματίζουμε λοιπόν νικητής της ιπποδρομίας αυτής να είναι ένας εκ των ίππων ΜΕΝΤΩΡ (1) ή ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (3) και στην επόμενη ιπποδρομία νικητής να είναι ο ίππος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ (1).

Τρίτη ιπποδρομία (Μαρκόπουλο) με ώρα έναρξης τις 18:00. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ (9) και το άλλο άλογο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων Ο ΤΖΙΝΟ (6) ή ΠΑΜΠΛΟ (5) ή ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ (4).

Τέταρτη ιπποδρομία (Μαρκόπουλο) με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ο νικητής ίππος στην διαδρομή εδώ να είναι ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (2) και στην δεύτερη θέση πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (3) ή ΝΕΣΤΟΡΑΣ (1).

Όγδοη ιπποδρομία (Μαρκόπουλο) με ώρα έναρξης τις 20:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΣΠΑΡΤΗ (6) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ (2) ή ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΝΖΛ (3) ή ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ (7).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 24η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x