Ιπποδρομίες

Καλοκαιρινό αντίο με το ντέρμπι των φοράδων στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα (ώρα έναρξης στις 17:00) οκτώ ιπποδρομιών μας αποχαιρετά ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο σήμερα Παρασκευή 27/7/2018 για τις καλοκαιρινές διακοπές ανθρώπων και ίππων! Ένα πρόγραμμα εξαιρετικό, πολυπληθείς σε αρκετές διαδρομές για τα Ελληνικά δεδομένα, ένα πρόγραμμα που αναμένεται να έχει πολύ θεαματικές αφίξεις και υψηλές αποδόσεις!

Τα φώτα της ημέρας πέφτουν επάνω στην έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος όπου διεξάγεται η κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Αρτέμιδος, το ονομαζόμενο και «ντέρμπι των φοράδων» όπως λένε στον ιππόδρομο! Οκτώ φοράδες 3 ετών, θα διαγωνιστούν για πρώτη φορά στην απόσταση των 1.800 μέτρων και θα διεκδικήσουν το πλούσιο χρηματικό έπαθλο των 20.000€ για την ιδιοκτησία τους αλλά και την αίγλη του κυπέλλου! Οι ίπποι ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ, ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ και ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ θα είναι στις πρώτες επιλογές των παικτών όμως οι κλασικές ιπποδρομίες όπως λένε και οι παλαιοί…δεν έχουν προγνωστικά!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η όγδοη ιπποδρομία του προγράμματος με τους ίππους ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ, ΛΑΚΝΑΟΥ και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ να θέλουν πολύ την νίκη και μάλλον θα δούμε μια συγκλονιστική τελική ευθεία!

Μεγάλο φαβορί ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ στην πρώτη ιπποδρομία, θα δείξει εάν η συγκέντρωση θα ανοίξει ‘’με το δεξί’’ για τους παίκτες ή θα έχουμε αμέσως έκπληξη! Μεγάλη ‘’μάχη’’ αναμένεται να δώσουν η ίπποι ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ και ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ στην δεύτερη ιπποδρομία για την κατάκτηση της νίκης ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και οι ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ και ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ στην τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος! Την repetition θα επιδιώξει ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ στην έκτη ιπποδρομία όμως ο ταχύτατος Ο ΤΖΙΝΟ μπορεί να έχει διαφορετική άποψη!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας από το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο σήμερα:

Πρώτη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 17:00. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Επιλέγουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΤΑΡΑΓΚΟΝ (5) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ (1) ή ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ (6) ή ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ (2).

Δεύτερη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Επιλέγουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ (7) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ (3) ή ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ (4) ή ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ (6).

Τέταρτη ιπποδρομία, με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Επιλέγουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ (6) ή ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ (7) ή ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΩΣΗΦ (9).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x