Ιπποδρομίες

Λέμε «αντίο ιπποδρομιακό» στο 2018 με δυνατά προγράμματα σε Αγγλία & Ν. Αφρική!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα πρόγραμμα 19 ιπποδρομιών ‘’αποχαιρετάμε’’ το έτος 2018 σήμερα Δευτέρα 31/12/2018 όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς στις 12:30 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 18:25 το απόγευμα. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από τέσσερις που αφορούν διαδρομές τροτ και τροτ με αμαξίδια ενώ οι περισσότερες είναι και ιδιαίτερα πολυπληθείς!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με πολυπληθείς διαδρομές και εάν εξαιρέσουμε δυο διαδρομές, πουθενά αλλού δεν ξεχωρίζει καν ένα –έστω άλογο-ιδιαίτερα, για την κατάκτηση της νίκης!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Το πρόγραμμα αυτό ‘’μοιάζει αρκετά’’ με αυτό της Ν. Αφρικής θα λέγαμε και για τους λάτρεις των Αγγλικών ιπποδρομιών, νομίζουμε πως η χρονιά κλείνει με ένα πρόγραμμα άκρως ελκυστικό!

Τέλος, η Γαλλία ‘’θα αποχαιρετήσει’’ το 2018 με ένα πρόγραμμα 4 διαδρομών από τα ιπποδρόμια των CAGNES-SUR-MER & VINCENNES με διαδρομές που αφορούν απλό έφιππο τροτ και τροτ και αμαξίδια.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:15 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-9-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της VAAL και στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:00 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της VAAL και στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 14-7-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-8-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:25 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK και στο πρόγραμμα της Αγγλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 17:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του VINCENNES και στο πρόγραμμα της Γαλλίας. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Επιλέγουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-9-2.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x