Ιπποδρομίες

Μεγάλο το ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα με την Ν. Αφρική να… οδηγεί την κούρσα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Αρκετά μεγάλο το ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο 16/6/2018 που παρουσιάζεται με 31 ιπποδρομίες και από τις χώρες της Ν. Αφρικής, της Γαλλίας και της Αγγλίας! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από τρεις που αφορούν διαδρομή ανώμαλου δρόμου, διαδρομή με μεγάλα εμπόδια steeple, και με θαμνώδη εμπόδια.

Οι διαδρομές είναι σχετικά μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ τα πιο δύσκολα προγνωστικά παρουσιάζονται και πάλι στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής! Τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους παρουσιάζονται στο πρόγραμμα της Γαλλίας και έχουμε ξαναπεί πως αυτό αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για ‘’τον κύκλο’’ του κάθε ίππου!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική έχει την μερίδα του λέοντος στο σημερινό πρόγραμμα και συμμετέχει με 18 ιπποδρομίες! Αυτές είναι μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των TURFFONTETIN & KΕNILWORTH. Μοιρασμένες διαδρομές σε πολυπληθείς και μη και με πολύ δύσκολα προγνωστικά! Σχεδόν σε κάθε κούρσα παίζονται δυνατά από 4 άλογα και επάνω για την κατάκτηση της νίκης και όσοι πάνε ταμείο, αναμένεται να πάρουν πολύ καλά χρήματα ακόμα και στα απλά παιχνίδια!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της LYON PARILLY. Εδώ σήμερα έχουμε χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που ξεκινάνε από τα 16.000,00€ και φτάνουν και τα 68.000,00€! Εδώ έχουμε και διαδρομές με εμπόδια σήμερα αλλά και ανώμαλου εδάφους στην απόσταση των 5.200 μέτρων! Σε αυτό το πρόγραμμα, ξεχωρίζουν κάποια αρκετά δυνατά φαβορί σήμερα!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CHESTER & LEICESTER. Αρκετά ‘’ανοιχτές διαδρομές’’ έχουμε εδώ στον δεύτερο ιππόδρομο και οι λάτρεις των αουτσάιντερ και των Αγγλικών ιπποδρομιών, νομίζουμε πως σήμερα εδώ μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν!

Πριν περάσουμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε για σήμερα, ας δούμε κάποια κέρδη που μοίρασαν εχθές οι ιπποδρομίες και ήταν μάλιστα και αρκετά καλά:

Βρέθηκαν 3  νικητές στο ΣΚΟΡ 6  του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 5.161,75€  (Γλυφάδα-Χολαργός-Καλλιθέα).

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 8ης ιπποδρομίας από το Μαρκόπουλο που κέρδισε 2.383,37€ στο Π.Φάληρο.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 7ης ιπποδρομίας από το Μαρκόπουλο που κέρδισε 3.906,75€ στην Κύμη.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 7ης ιπποδρομίας από το Fairview που κέρδισε 1.542€ στον Χολαργό.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 6ης ιπποδρομίας από το Fairview που κέρδισε 3.345,5€ στον Χολαργό.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 6ης ιπποδρομίας από το Fairview που κέρδισε 1.231€ στον Χολαργό.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 4ης ιπποδρομίας από το Fairview που κέρδισε 1.365,7€ στην Αθήνα.

Βρέθηκε 1 νικητής στο ΦΟΡΚΑΣΤ της 3ης ιπποδρομίας  από το SAINT CLOUD που κέρδισε 1.178€ στην Κέρκυρα.

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας:

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 7  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 4-8-2

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 3-7-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:38 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-3-8

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON PARILLY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό : 2-6-5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON PARILLY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό :2-4-3

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 22:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της LYON PARILLY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό : 1-9-2.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x