Ο ίππος ΜΑΝΟΥΣΟΣ «το χρυσό άλογο» της χρονιάς και…παντού τζακ-ποτ!

Καλή εβδομάδα! Το Σάββατο 14/7/2018 διεξήχθη στο Μαρκόπουλο το 72ο Ελληνικό ντέρμπι, η μεγαλύτερη ιπποδρομία της χρονιάς και η κατάκτηση του αποτελεί ‘’το όνειρο’’ κάθε επαγγελματία του χώρου και του κάθε ιδιοκτήτη δρομώνων ίππων! Την φετινή χρονιά, έμελλε να έχουμε στην ιπποδρομία αυτή μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχει γνωρίσει ο θεσμός αυτός!

Ο ίππος ΜΑΝΟΥΣΟΣ ήρθε πολύ δυνατά στα τελευταία μέτρα ‘’και σκέπασε’’ το ίππο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ που ήταν το μεγαλύτερο φαβορί της ημέρας, και ίσως και όλης της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι σήμερα! Το ‘’χρυσό άλογο’’ όπως συνηθίζεται να λέγεται ο νικητής ίππος του Ελληνικού ντέρμπι είναι προπόνησης του Παναγιώτη Θεολόγου για τον οποίον ήταν και η πρώτη κατάκτηση ντέρμπι, παρά την πολύ πλούσια καριέρα του σε κλασικές ιπποδρομίες! Αναβάτης του νικητή ήταν ο Μάριος Χριστοφής που κατά πολλούς πήρε ‘’προσωπική νίκη’’, ενώ και για αυτόν ήταν το πρώτο ντέρμπι στην καριέρα του! Ιδιοκτήτης του νικητή ίππου είναι ο κ. Αλ. Μπαρλής.

Όλο αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) αλλά και στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) με τα ποσά που μεταφέρονται να είναι τα 39.000€ και 7.500€ αντίστοιχα! Μάλιστα το ΣΚΟΡ 6 προερχόταν ήδη από ένα τζακ-ποτ και είδαμε το πολύ σπάνιο φαινόμενο να έχουμε και δεύτερο συνεχόμενο! Για όλους αυτούς τους λόγους, η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 20/7/2018 αποκτά για τους παίκτες ένα τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Πάμε στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 16/7/18 το πρόγραμμα των ιπποδρομιών το οποίο ξεκινάει στις 13:20 και ολοκληρώνεται στις 22:20 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες ενώ είναι σχεδόν ίδια μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη. Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι πως απουσιάζει η χώρα της Γαλλίας από το πρόγραμμα η οποία σαφώς και είναι απασχολημένη και ‘’μεθυσμένη’’ ακόμα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Υπάρχουν αρκετά φαβορί άλογα σήμερα εδώ, που αν μη τι άλλο μπορούν να αποτελέσουν ‘’τις βάσεις’’ για τους παίκτες και των απλών και των πολύπλοκων στοιχημάτων!

Η Αγγλία κατέχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα με 17 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των RIPON, WINDSOR, και WOLVERHAMPTON. Εδώ αναμένεται να επικεντρωθεί και το ενδιαφέρον των παικτών μιας και όλες οι κούρσες είναι πολύ ‘’ανοιχτές διαδρομές’’ σε προγνωστικά και πολύ πιθανόν να δούμε μεγάλες αποδόσεις ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:20, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 16:15, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του RIPON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:20, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του RIPON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 17:30, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 20:20, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 21:40, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-11-2-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:50, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-6-2.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ