Ιπποδρομίες

Όλα τα λεφτά είναι στις ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 30 ιπποδρομίες μας αποχαιρετά ο μήνας Μάρτιος ιπποδρομιακά σήμερα Σάββατο 31/3/2018.

Όπως σχεδόν κάθε Σάββατο η Ν. Αφρική έχει την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα με τις περισσότερες ιπποδρομίες και σαφώς συγκεντρώνει και το ενδιαφέρον των παικτών!

Ας περάσουμε να δούμε πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα σήμερα από την κάθε χώρα που συμμετέχει σε αυτό και με ποια ιπποδρόμια:
Oπως είπαμε η Ν.Αφρική έχει το μεγαλύτερο μερτικό με 18 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των KENILWORTH & TURFFONTEIN. Oι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη, όμως παίζονται πολλά άλογα για την νίκη σε κάθε σχεδόν ιπποδρομία!

Ο Άγιος Μαυρίκιος συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του CHAMP DE MARS ο οποίος έχει το χαρακτηριστικό ότι επιβεβαιώνει τα φαβορί του κατά ένα μεγάλο ποσοστό!

Η Γαλλία συμμετέχει με μόλις 2 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα από τον ιππόδρομο της CHANTILLY που σχεδόν πάντα έχει να μας δώσει πρωτοκλασάτες αναμετρήσεις!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY ο οποίος ακόμα και όταν έχουμε ολιγομελείς διαδρομές, αρέσκεται στις εκπλήξεις και με μεγάλες αποδόσεις!

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα του σημερινού προγράμματος:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 14:15 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής εδώ της διαδρομής θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-5-11-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 14:50 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής εδώ της διαδρομής θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-1-4-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 15:40 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής εδώ της διαδρομής θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-5-6-13.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 16:55 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής εδώ της διαδρομής θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-9-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 5 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-6-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό 4 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x