Ιπποδρομίες

Όσο μικρό σε κούρσες είναι το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, τόσο δύσκολο είναι σε προγνωστικά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με έξι ιπποδρομίες μας υποδέχεται σήμερα Παρασκευή 22/6/2018 ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 16:45 και να ολοκληρώνεται εκτός απροόπτου, στις 19:00. Συνολικά το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ έχει ακόμα 19 ιπποδρομίες πέρα του Ελληνικού προγράμματος με ιπποδρομίες από την Γαλλία, την Ν. Αφρική και την Αγγλία. Σήμερα μάλιστα ολοκληρώνεται και το φεστιβάλ του ASCOT που μας έδωσε για μια ακόμα φορά τρομερές ιπποδρομίες και υπερθέαμα!

Όπως κάθε Παρασκευή όμως, εμείς θα εστιάσουμε στο Ελληνικό πρόγραμμα! Αρκετά δύσκολο σε προγνωστικά παρουσιάζεται το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο και ας είναι μικρό σε αριθμό διαδρομών! Προσωπική μας άποψη όπως πάντα βέβαια, ότι το πρόγραμμα αυτό έχει το εξής χαρακτηριστικό! Ή θα δούμε να περνάνε τα φαβορί άλογα (τουλάχιστον τα φαινομενικά ως τώρα) και θα δούμε το δημοφιλές παιχνίδι του σκορ γκανιάν 6 να λέει 100,00€ το πολύ, ή μπορεί και να μην βρεθεί νικητής παίκτης στο παιχνίδι αυτό! Ειδικά κάποιες διαδρομές ''τις μετράς'' με την ιπποδρομιακή λογική και περνάει το φαβορί, ή δεν θα μπορέσεις καν να βρεις το δίδυμο εκεί! Τέτοιες ιπποδρομίες είναι για παράδειγμα και η δεύτερη και η τρίτη του προγράμματος τουλάχιστον!

Φυσικά και δεν ''υποτιμάμε'' και την πρώτη -Γαλλική-ιπποδρομία του προγράμματος μιας και η χώρα αυτή, δεν φημίζεται και για την μεγάλη επιβεβαίωση των φαβορί ίππων της! Ένα από τα χαρακτηριστικά της ημέρας είναι πως δεν έχουμε καμία διαδρομή (ακόμα της Γαλλικής κούρσας) που να διεξάγεται στην ίδια απόσταση με κάποια άλλη! Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος που αφορά ''πιτσιρίκια'' 3 ετών όπου μόνο ένας ίππος έχει την εμπειρία των 1.575 μέτρων!

Ίσως εάν μπορούμε σήμερα να μιλάμε για κάποιο άλογο ‘’ως βάση’’ στο παιχνίδι μας, αυτό να είναι ο ίππος ΤΖΑΡΙΚ στην τέταρτη ιπποδρομία!

Στην δεύτερη ιπποδρομία τρέχουν 6 φοράδες (έχει προκύψει διαγραφή) εκ των οποίων υπό προϋποθέσεις...κερδίζουν τουλάχιστον οι τέσσερις!

Κούρσα ''φωτιά'' θα γίνει στην τρίτη ιπποδρομία στα 1000 μέτρα με τουλάχιστον έξι φοράδες να είναι...σφεντόνες σε αρχική ταχύτητα!

Περνάμε τώρα σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο δυνατά από το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο:

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα δυο πρώτα άλογα να είναι ο ίππος ΝΤΙΛΑΪΛΑ (4) και το άλλο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (5) ή ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ (6).

Τέταρτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ο ΤΖΑΡΙΚ (4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ (5) ή ΣΑΛΑΑΣΕΛ (3).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα από τα δυο πρώτα άλογα να είναι ο ίππος ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ (5) και το άλλο της δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ (6) ή ΔΑΝΑΟΣ (3) ή ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (4)

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 25η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από τη Γαλλία, που θα ξεκινήσει στις 16:40. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x