Παντού… δύσκολα σήμερα Δευτέρα στις ιπποδρομίες!

Με 27 ιπποδρομίες ανοίγει η εβδομάδα μας όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίπεδες διαδρομές αλλά και διαδρομές με εμπόδια, ξεκινάει νωρίς το μεσημεράκι στις 12:20 και ολοκληρώνεται στις 21:30 το βράδυ.

Πολυπληθείς οι περισσότερες διαδρομές του προγράμματος και λίγο-πολύ, σχεδόν ίδιο το προφίλ παντού! Απουσιάζουν δηλαδή τα μεγάλα φαβορί της ημέρας, το παιχνίδι μοιράζεται σε αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης! Δεν ξεχωρίζουν επίσης κάποιες ιπποδρομίες με μεγάλα χρηματικά έπαθλα παρά μόνο μια διαδρομή από την Αγγλία!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK έναν ιππόδρομο πολύ ‘’οικείο’’ στους περισσότερους Έλληνες παίκτες μιας και θυμίζει τον ιππόδρομο στο Δέλτα!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με επίπεδες διαδρομές αλλά και με διαδρομές εμποδίων από τα ιπποδρόμια των FONTAINEBLEAU & CROISE-LAROCHE και μάλλον σήμερα εδώ έχουμε και τα πιο δύσκολα προγνωστικά της ημέρας!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα :

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-6-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του CROISE-LAROCHE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του CROISE-LAROCHE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό:  10-9-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-10-8.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ