Παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ και Αγγλία, ίσως μας δώσουν πολύ καλά χρήματα σήμερα!

Καλή εβδομάδα! Με 27 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η νέα εβδομάδα στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:20 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:30 το βράδυ, με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη.

Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής) αποκτά σήμερα μεγάλη αξία! Τα προγνωστικά σχεδόν σε όλες τις διαδρομές είναι πολύ δύσκολα, το παιχνίδι μοιράζεται ανάμεσα σε αρκετά άλογα για την υπόθεση της νίκης, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος να μπορεί σήμερα να μας δώσει μεγάλες αποδόσεις, ακόμα και με νίκη ενδεδειγμένων ίππων!

Πάμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα αφού πούμε πως η Γαλλία απουσιάζει σήμερα:

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK.  Eίναι από τα πιο γνωστά ιπποδρόμια στους Έλληνες παίκτες μιας και μοιάζει πάρα πολύ με τον παλιό ιππόδρομο στο Δέλτα ενώ ήταν και ο πρώτος ιππόδρομος που στοιχηματίσαμε στις ξένες ιπποδρομίες πριν χρόνια!

Η Αγγλία συμμετέχει με 17 ιπποδρομίες έχοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και το πιο δύσκολο στο στοίχημα! Τα ιπποδρόμια που θα δούμε εδώ είναι αυτά των AYR, WINDSOR, BEVERLEY με πολλά άλογα να παίρνουν επάνω τους αρκετό παιχνίδι! Εμείς, θα εστιάσουμε κυρίως στον τελευταίο ιππόδρομο εκεί σήμερα!

Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό πρόγραμμα ενώ να υπογραμμίσουμε πως στις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής οι προτάσεις μας ‘’που πέρασαν’’ έδωσαν ιδιαίτερα καλά χρήματα!

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-8-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-8-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του AYR. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του AYR. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 22:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ  Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 22:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Eπιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-8.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ