Ιπποδρομίες

Πολλά άλογα παίζονται σήμερα για την πρώτη θέση και αυτό δυσκολεύει τα προγνωστικά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 26/4/2018 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και να είναι σχεδόν μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη!

Όπως σχεδόν καθημερινά τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους βρίσκονται στην Γαλλία ενώ αμέσως μετά κατατάσσεται η Αγγλία σήμερα και κυρίως στις βραδινές ιπποδρομίες του προγράμματος. Στις  14:05 θα ξεκινήσει σήμερα η πρώτη διαδρομή του προγράμματος ενώ στις 22:35 θα διεξαχθεί η τελευταία ιπποδρομία της ημέρας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του VAAL. Ένας ιππόδρομος ‘’αρκετά οικείος’’ στους Έλληνες παίκτες μιας και έχουμε πολλά προγράμματα από εκεί μέσα στον μήνα! Πολυπληθείς σήμερα οι περισσότερες διαδρομές εδώ και με πολλά άλογα να έχουν πάρει επάνω τους πολύ παιχνίδι! Για μια ακόμα φορά αναμένεται η χώρα αυτή να μας δώσει μεγάλες αποδόσεις!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 14 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των BEVERLEY & CHELMSFORD CITY. Στον δεύτερο ιππόδρομο σήμερα εδώ ξεχωρίζουν κάποια αρκετά δυνατά φαβορί που φαίνεται πως θα αποτελέσουν ‘’στηρίγματα καλά’’ για τους παίκτες των Αγγλικών ιπποδρομιών ενώ έχουμε και σχετικά υψηλά έπαθλα για τους νικητές ίππους, κάτι όχι τόσο σύνηθες σε αυτά τα ιπποδρόμια!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρομίες, και όλες από τον ιππόδρομο LYON LA SOIE με τα υψηλότερα έπαθλα της ημέρας όπως προαναφέραμε! Και εδώ παίζονται αρκετά άλογα για την πρώτη θέση σε πολλές διαδρομές και αναμένονται μεγάλες αποδόσεις, ακόμα και στα απλά στοιχήματα!

Περνάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης τις 14:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 11-1-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 10-2-1-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 16:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο του VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 3-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 16:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 18:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 1-4-7-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 18:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 1-2-7-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 19:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του BEVERLEY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος:  9 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-8-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 21:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά απλά τον νικητή ίππο της κούρσας). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων: 2-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 21:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος: 6 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 22:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το  ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος:  2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-9-1.

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 27 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 17η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο σας περιμένει για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x