Πολλά τα είδη των διαδρομών στην πρώτη Δευτέρα του Δεκέμβρη στις ξένες ιπποδρομίες!

Mε 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το πρόγραμμα όσον αφορά την πρώτη Δευτέρα του Δεκεμβρίου για το ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς το μεσημεράκι στις 12:20 και ολοκληρώνεται στις 22:20 το βράδυ. Πολυπληθείς σχεδόν όλες οι διαδρομές ενώ είναι χωρισμένες σε 17 επίπεδες διαδρομές, 5 διαδρομές εμποδίων και 5 διαδρομές που αφορούν τροτ με αμαξίδια.

Η Γαλλία συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των CAGNES-SUR-MER & LE CROISE-LAROCHE. Απουσιάζουν οι επίπεδες διαδρομές σήμερα από την χώρα αυτή αφού θα δούμε διαδρομές εμποδίων με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας για τους νικητές ίππους, καθώς και διαδρομές τροτ με αμαξίδια.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Όπως έχουμε ξαναπεί είναι ο πιο ‘’οικείος ιππόδρομος’’ στους φίλιππους παίκτες με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σήμερα, ίσως και το δυσκολότερο της ημέρας!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Κάπως πιο ‘’μοιρασμένα’’ τα πράγματα εδώ σε κούρσες που έχουν φαβορί δυνατά και σε διαδρομές όπου παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 15:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-7-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-9-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-4-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-11-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής τον ίππο με τον αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 050 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ