Ιπποδρομίες

Ραντεβού σήμερα στο Μαρκόπουλο η Ελλάδα, η Γαλλία και ο… καιρός!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 16/11/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:30 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες.

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα θα ρίξουμε όλο το ενδιαφέρον μας εδώ στο Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο. Ένα πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών που ξεκινάει στις 17:00 και περιλαμβάνει πέντε Ελληνικές ιπποδρομίες αμιγώς, και μια από την Γαλλία και τον ιππόδρομο της TOULOUZE.

To Ελληνικό πρόγραμμα έχει φαβορί, τουλάχιστον με την ιπποδρομιακή λογική, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε ‘’ακλόνητα’’! Είτε λόγω απειρίας κάποια άλογα είτε λόγω αντιφατικών εμφανίσεων τον τελευταίο καιρό, ναι μεν σήμερα θα έχουν τον τίτλο του φαβορί σε κάποιες διαδρομές, όμως θα τα συνοδεύουν και ερωτηματικά! Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το πρόγραμμα γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό για παιχνίδι!

Έχουμε μεγάλες αποστάσεις (μαζί και με την Γαλλική διαδρομή) στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και εάν επιβεβαιωθεί και η ΕΜΥ που μιλάει για ισχυρές βροχές αλλά και ανέμους, οπωσδήποτε είναι στοιχεία που πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη για την απόδοση κάποιων ίππων που είτε ευνοούνται με αυτές τις συνθήκες, είτε όχι!

Την ημέρα μας θα συμπληρώσουν ιπποδρομιακά η Ν. Αφρική με 7 ιπποδρομίες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW, η Γαλλία με 5 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των SAINT-CLOUD & TOULOUSE και η Αγγλία με 10 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LINGFIELD PARK & WOLVERHAMPTON.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που θα αφορούν όλες το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, οπότε και δεν θα επαναλαμβάνουμε την ονομασία του ιπποδρόμου:

Πρώτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΛΑΚΝΑΟΥ (2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (1) ή ΜΑΣΚΟΥΡ (5).

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι στάνταρ ο ΜΑΪΛ ΤΕΪΚ ΔΕ ΜΠΟΛ (1) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ (4) ή ΣΙΛΚΑ ΣΤΑ (7).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι στάνταρ ο ίππος ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ (1) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (4) ή ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ (7) ή ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ (2).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x