Ιπποδρομίες

Σήμερα κρίνεται στο Μαρκόπουλο ο πιο γρήγορος ίππος για το 2018!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 9/3/18 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με τα φώτα της ημέρας βέβαια να πέφτουν επάνω στο Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο για πολλούς λόγους όπως θα δείτε παρακάτω!

Πάμε να δούμε αναλυτικά με τι συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό πρόγραμμα:

Με 7 ιπποδρομίες ‘’μας υποδέχεται’’ ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο σήμερα Παρασκευή 09/Μαρ/2018  και με ώρα έναρξης τις  15:50 εκ των οποίων οι δυο διαδρομές είναι από την Γαλλία αφού συμπληρώθηκαν μόλις πέντε αμιγώς Ελληνικές ιπποδρομίες στις τελευταίες εγγραφές! Παρ’ όλα αυτά, μόνο αδιάφορο δεν το λες το πρόγραμμα!

Πρώτα από όλα ‘’τα φώτα της ημέρας’’ πέφτουν επάνω σε μια από τις καλύτερες κλασικές ιπποδρομίες της χρονιάς που διεξάγεται σήμερα, αυτή του Κυπέλλου Ταχύτητος! Επτά πρωτοκλασάτοι ίπποι όπου κανένας τους δεν τρέχει απλά για την συμμετοχή, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του ταχύτερου ίππου για το έτος 2018!

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα μιας και υπάρχουν διαδρομές που δεν έχουν ξεκάθαρο φαβορί που θα μπορούσες να επιλέξεις κάποιο άλογο ως στάνταρ, ενώ και η Γαλλική ιπποδρομία από όπου ξεκινάει το ΣΚΟΡ, έχει ίππους που όλοι τους κάνουν ντεμπούτο, άρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά!

Είναι από τις ημέρες σήμερα που λες πως εάν επικρατήσουν τα δυο πρώτα φαβορί του κόσμου σε κάθε ιπποδρομία πολύ πιθανόν το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 να πει ελάχιστη απόδοση, αλλιώς σε μια ή δυο κούρσες εάν επικρατήσουν άλογα ακόμα και ως τέταρτο φαβορί, να δεις ακόμα και τζακ-ποτ! Αρκετές εναλλαγές και στις αποστάσεις έχουμε σήμερα ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι πως έχουμε και διαδρομές ‘’μεικτές’’, με θηλυκά και αρσενικά άλογα!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο του FEIRVIEW με διαδρομές που σχεδόν πουθενά δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί!

Η Αγγλία συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE.  Σχετικά πολυπληθείς οι διαδρομές σήμερα εδώ με δυο ιπποδρομίες να έχουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης ενώ οι υπόλοιπες διαδρομές κρίνονται πολύ αμφίρροπες!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει με 5 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τα ιπποδρόμια των CHANTILLY & CAGNES SUR MER. Όπως σχεδόν πάντα η χώρα αυτή διαθέτει τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τον νικητή ίππο ενώ στον πρώτο ιππόδρομο διεξάγονται σήμερα και κάποιες πρωτοκλασάτες διαδρομές ειδικής κατηγορίας!

Οι προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα θα αφορούν αμιγώς το Ελληνικό πρόγραμμα όπως κάθε Παρασκευή που διεξάγονται οι Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο!

4η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι σίγουρα ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(7) και το άλλο άλογο να είναι ένα εκ των ΝΑΣΜΙ(5) ή ΚΕΪΠ ΡΑΘ(4) ή ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(1).

5η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:00. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) ή ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(2) ή ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ.

6η ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι σίγουρα ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(7) και το άλλο άλογο να είναι ένα εκ των ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(6)  ή ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ(2)  ή ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ.

Σε ενημέρωση του φίλιππου κοινού από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 15:50

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 10η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και δύο ιπποδρομίες από τη Γαλλία, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 15:50. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00. Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ταχύτητος με έπαθλο 20.000€, ενώ η μέρα είναι αφιερωμένη στη συνεργασία μεταξύ των ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. και Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Το νέο ανακαινισμένο VIP μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x