Ιπποδρομίες

Σήμερα στο Μαρκόπουλο έχουμε και εξαιρετικές ιπποδρομίες και Μουντιάλ!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 06/7/2018 το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. και όπως κάθε Παρασκευή, το ενδιαφέρον μας θα το μονοπωλήσει το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο που σήμερα θα ξεκινήσει στις 16:35 μιας και περιλαμβάνει και μια ιπποδρομία από την Ν. Αφρική ώστε να συμπληρωθεί το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (Να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών ιπποδρομιών).

Παρ’ ότι το αμιγώς Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα είναι μικρό (5 ιπποδρομίες) εντούτοις παρουσιάζεται εξαιρετικά αμφίρροπο σε όλες τις διαδρομές του! Μην ξεχνάμε ότι σε δυο σερί συγκεντρώσεις στο ΣΚΟΡ 6 παρουσίασε μόνο από έναν νικητή που πήρε αρκετά χρήματα! Και επειδή παράλληλα διεξάγεται και το Μουντιάλ το οποίο παρουσιάζει και εξαιρετικό ενδιαφέρον στο σημείο που έχει φτάσει πια, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. όπως θα δείτε παρακάτω, δεν θα αφήσει τους επισκέπτες του ιπποδρόμου παραπονεμένους!

Ο ίππος ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ παρουσιάζεται σχετικά ανώτερος στην δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος ενώ ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ στην τρίτη ιπποδρομία θα θελήσει να πάρει την νίκη που του αφαιρέθηκε με ένσταση στην τελευταία του συμμετοχή!

Ο ΤΖΙΝΟ που στην τελευταία του συμμετοχή κέρδισε σαρωτικά τους αντιπάλους του, θα επιχειρήσει το ίδιο και σήμερα στην τέταρτη ιπποδρομία όμως φαίνεται πως ο ίππος ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ να μην έχει την ίδια άποψη εδώ!

Εκτός απροόπτου στην πέμπτη ιπποδρομία θα δούμε ‘’μάχη’’ μεταξύ των ίππων ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ και ΝΑΣΜΙ για την κατάκτηση της νίκης ενώ εάν ‘’χαλάσει το σενάριο αυτό’’, σαφώς και το άλογο που θα κερδίσει θα είναι αουτσάιντερ μεγάλο πλέον!

Στην έκτη και τελευταία κούρσα του προγράμματος ο ίππος ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ δείχνει ικανός να πάρει την νίκη που ψάχνει εδώ και κάποιες ημέρες ενώ εάν υπάρχει κάποιο άλογο να τον απειλήσει σοβαρά, αυτό θεωρούμε πως είναι ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ εδώ μέσα!

Το ιπποδρομιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλες 22 ιπποδρομίες από το εξωτερικό σήμερα (πέραν του Ελληνικού προγράμματος) και φυσικά υπάρχει σχετικός πίνακας με τις προτάσεις μας και για αυτές τις ιπποδρομίες. Πάμε να δούμε τώρα τρεις προτάσεις μας που αφορούν το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο και έχουμε ξεχωρίσει κάπως παραπάνω από το Ελληνικό πρόγραμμα:

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00  επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος εδώ να είναι η ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ (6) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (3) ή ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ (5) ή ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ (7)

Τρίτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30  επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος εδώ να είναι ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ (6) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ (3) ή ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ (7)

Έκτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00  επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος εδώ να είναι ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΝΤΕΪΝΕΡ (4) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ (3) ή ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ (2) ή ΑΝΤΙΜΠ (6).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 27η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από τη Ν. Αφρική, που θα ξεκινήσει στις 16:35. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον 5ο όροφο στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο θα προβληθούν τα 2 παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ουρουγουάη-Γαλλία και Βραζιλία-Βέλγιο, σε οθόνη 150 ιντσών.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x